Igra prijestolja: Zima bi mogla stići kasnije nego očekivano

Čini se kako će fanovi koji su se nadali ranoj zimi u Westerosu biti razočarani, jer bi na posljednju sezonu serije Igra prijestolja mogli čekati duže nego su to planirali. Iako službeni datum izlaska osme sezone serije još nije najavljen, očekivalo se da će se Igra prijestolja na male ekrane vratiti u travnju 2019. godine. Međutim, sada je izglednije da će se fanovi ipak morati strpiti čak do lipnja.

Joe Bauer, nadglednik vizualnih efekata izjavio je da on i njegov tim tek počinju raditi na osmoj i ujedno posljednjoj sezoni serije, kao i da će na njoj raditi barem do svibnja 2019. godine. Bauer je također komentirao razmatranjima za Emmy, te je naglasio da očekuju kandidaturu za Emmy 2020. godine. Kako bi se mogla kvalificirati za 2019. godinu, osma sezona bi se morala prikazati najkasnije do 31. svibnja 2019.

Bauer je naglasio da se rad na vizualnim efektima mijenja na tjednoj bazi. Dodao je da puno toga ovisi o savršenom tempiranju, te je izjavio kako neće raditi na nikakvim drugim projektima do svibnja 2019. Uzevši sve to u obzir, čini se kako je lipanj ili srpanj najrealnije vrijeme za premijeru.

I dok je Bauer sa svojim izjavama uglavnom razočarao fanove serije, za kraj je imao reći i nekoliko pozitivnih stvari. Kada je upitan za komentar na osmu sezonu nije iz očitih razloga mogao puno toga otkriti, ali je rekao kako je ” stvarno hrabra”. Također je dodao da kraj “ostaje vjeran” ostatku serije i ponudio pomalo nejasno objašnjenje – “Znajući kako završava zapravo ne vidim način na koji bi ikako drugačije završila.”

Za sve one nestrpljive, HBO je objavio iznimno kratak prvi pogled na nadolazeću osmu sezonu serije.

Check Also

Stigao je novi jezivi trailer za 2. sezonu serije NOS4A2!

Nešto manje od mjesec dana uoči dugoočekivane druge sezone serije, AMC je predstavio novi trailer …

Dark: teaser za 3. sezonu daje prvi uvid u finalni ciklus!

Netflix je objavio prvi teaser za nadolazeću treću sezonu hvaljene Netflixove njemačke serije Dark koja …

Web Statistics