Hyundai je napravio kratki sf film umjesto klasične reklame

 

Ozbiljne reklame je vrlo teško napraviti, a da pritom budu zapažene i jako dobre. Još teže je kada sadržaj treba biti specijalno dizajniran za TNT-ovu nadolazeću seriju “Legends”. Hyundai i TNT obratili su se New Form Digitalu gdje su Brian Grazer i Ron Howard osmislili i kreirali trodjelnu priču u vidu kratkog filma koji će se prikazati u reklamnom bloku prilikom emitiranja pilota serije “Legends”.
Kratki znanstveno fantastični film nosi naziv “The Genesis” i traje ukopno 11 minuta. Priča filma se zbiva oko čovjeka koji ‘ganja’ tajanstvenu korporaciju odgovornu za otmicu njegove djevojke… U filmu uz glumce naravno značajnu ulogu tumači i Hyundai Genesis sedan (svrha reklame/filma), ali on neće odvlačiti pozornost s radnje nego je pristojno uklopljen u nju, što se može vidjeti i iz priloženog videa koji nam želi pobliže predstaviti kratki film.
Zanimljivo je da je uz film lansirana i zabavna kampanja na račun Seana Beana (glavnog glumca serije “Legends”) koji ima tendenciju umiranja u svojim ulogama pa je ista iskorištena za promociju koja je vrlo brzo postala viralna – hashtag #dontkillseanbean.

Check Also

The Power: prvi elektrificirajući trailer za Amazonovu tv adaptaciju!

Amazon Studios i Sister Pictures objavili su prvi teaser trailer za nadolazeću seriju The Power …

One Piece: prvi pogled na Netflixovu igranu adaptaciju!

Za sve fanove One Piecea imamo jako dobre vijesti, ili se bar nadamo da imamo …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics