Hulu je najavio dvije Marvelove igrane serije – Ghost Rider i Helstrom

Hulu je upravo najavio igrane serije Ghost Rider i Helstrom s kojima će proširiti svoj dosadašnji partnerski odnos s Marvelom. Streaming platforma je već dom serije Marvel’s Runaways koja ulazi u svoju treću sezonu, a uz to Hulu razvija i animirane serije Marvel’s M.O.D.O.K, Marvel’s Hit-Monkey, Marvel’s Tigra & Dazzler i Marvel’s Howard The Duck.

Marvel’s Ghost Rider i Marvel’s Helstrom bi trebale stići na Hulu već 2020. godine. Obje serije se rade u koprodukciji između kuća Marvel Television i ABC Signature Studios.

Marvel’s Ghost Rider, također poznat i kao Robbie Reyes je antiheroj kojeg prožima paklena vatra, i koji je povezan s demonom. Reyes živi na granici između Texasa i Meksika te donosi osvetu za nevine koje susreće, no također se i bori kako bi kontrolirao tu moć koju posjeduje. Showrunnerica serije je Ingrid Escajeda, koja je ujedno i izvršna producentica zajedno s Paulom Zbyszewskijem i Jephom Loebom. Deadline je potvrdio kako će upravo Gabriel Luna tumačiti glavni lik. To će za Lunu biti drugo pojavljivanje u ulozi Ghost Ridera, a prvo je bilo u ABC-jevoj seriji Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D. No izvori isto tako jasno naglašavaju kako će ovo biti potpuno nova verzija lika, koja neće biti na bilo koji način povezana s pričom Agents of S.H.I.E.L.D. U međuvremenu je i sam Luna na Twitteru potvrdio svoju involviranost u projektu: “Čast mi je ponovo jahati s Marvelom i našim novim partnerom Huluom!”

Marvel’s Helstrom će se fokusirati na Daimona i Anu Helstrom, sina i kćer misterioznog i vrlo moćnog serijskog ubojice. Brat i sestra imaju komplicirani odnos i svoju dinamiku, dok hvataju ljude koji teroriziraju čovječanstvo. Showrunner serije je Paul Zbyszewski, koji je ujedno i izvršni producent s Jephom Loebom.

Check Also

Novi pogled na Spider-Man: Across the Spider-Verse

Kad je Spider-Man: Into The Spider-Verse iliti Spider-Man: Novi svijet stigao u kina 2018. godine, …

Doom Patrol: trailer za 4. sezonu izaziva doslovnim krajem svijeta!

U slučaju da ne pratite DC-jevu seriju Doom Patrol to bi svakako trebalo promjeniti. Dolaze …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics