Hugh Laurie u pilotu za SF komediju Avenue 5

Hugh Laurie se vraća na HBO s futurističkom komedijom Avenue 5. Riječ je projektu koji je trenutno u fazi pilot epizode, smještene u budućnosti, s radnjom koja se većinski odvija u svemiru. Laurie će preuzeti ulogu Ryana Clarka, šarmantnog američkog kapetana broda Avenue 5. Tvorac serije je Armando Iannucci, koji je također i izvršni producent.

Pilot za Avenue 5 je naručen još prošlog rujna. To je označilo Iannuccijev povratak na HBO od kada je napustio mjesto showrunnera serije Veep na kraju četvrte sezone kako bi proveo više vremena kod kuće u Londonu.

Ova uloga proširuje Lauriejevu vezu s Iannuccijem nakon što je glumac imao ponavljajuću epizodnu ulogu kao senator Tom James u četvrtoj sezoni serije Veep te ulogu gospodina Dicka u biografskom filmu The Personal History of David Copperfield koji stiže iduće godine. Laurie je nedavno završio snimanje za Catch-22, adaptaciju legendarnog romana Josepha Hellera, gdje tumači bojnika de Coverleya u Huluovoj miniseriji od šest epizoda koja stiže 2019. godine.

Kao fan Laurieja iskreno se nadam da će novi izlet u žanr biti uspješniji nego prvi, s Disneyjevim filmom Tomorrowland.

Uz Hugha Laurieja, u jednoj od glavnih uloga u potencijalnoj seriji Avenue 5 gledat ćemo Suzy Nakamuru (Dr. Ken). Nakamura će tumačiti Iris Kimuru, desnu ruku vlasnika kompanije koja stoji iza svemirskog broda Avenue 5.

Izgledno je da će pilot dobiti narudžbu za seriju, s obzirom da je HBO odmah u startu zatražio i nekoliko rezervnih scenarija, što znači da će moći brzo odreagirati u slučaju zelenog svjetla. Pilot će se snimati u Londonu ove godine.

Check Also

The Power: prvi elektrificirajući trailer za Amazonovu tv adaptaciju!

Amazon Studios i Sister Pictures objavili su prvi teaser trailer za nadolazeću seriju The Power …

One Piece: prvi pogled na Netflixovu igranu adaptaciju!

Za sve fanove One Piecea imamo jako dobre vijesti, ili se bar nadamo da imamo …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics