Hugh Laurie u pilotu za SF komediju Avenue 5

Hugh Laurie se vraća na HBO s futurističkom komedijom Avenue 5. Riječ je projektu koji je trenutno u fazi pilot epizode, smještene u budućnosti, s radnjom koja se većinski odvija u svemiru. Laurie će preuzeti ulogu Ryana Clarka, šarmantnog američkog kapetana broda Avenue 5. Tvorac serije je Armando Iannucci, koji je također i izvršni producent.

Pilot za Avenue 5 je naručen još prošlog rujna. To je označilo Iannuccijev povratak na HBO od kada je napustio mjesto showrunnera serije Veep na kraju četvrte sezone kako bi proveo više vremena kod kuće u Londonu.

Ova uloga proširuje Lauriejevu vezu s Iannuccijem nakon što je glumac imao ponavljajuću epizodnu ulogu kao senator Tom James u četvrtoj sezoni serije Veep te ulogu gospodina Dicka u biografskom filmu The Personal History of David Copperfield koji stiže iduće godine. Laurie je nedavno završio snimanje za Catch-22, adaptaciju legendarnog romana Josepha Hellera, gdje tumači bojnika de Coverleya u Huluovoj miniseriji od šest epizoda koja stiže 2019. godine.

Kao fan Laurieja iskreno se nadam da će novi izlet u žanr biti uspješniji nego prvi, s Disneyjevim filmom Tomorrowland.

Uz Hugha Laurieja, u jednoj od glavnih uloga u potencijalnoj seriji Avenue 5 gledat ćemo Suzy Nakamuru (Dr. Ken). Nakamura će tumačiti Iris Kimuru, desnu ruku vlasnika kompanije koja stoji iza svemirskog broda Avenue 5.

Izgledno je da će pilot dobiti narudžbu za seriju, s obzirom da je HBO odmah u startu zatražio i nekoliko rezervnih scenarija, što znači da će moći brzo odreagirati u slučaju zelenog svjetla. Pilot će se snimati u Londonu ove godine.

Check Also

Sunny: prvi trailer za Appleovu crnohumornu SF triler seriju

Apple TV Plus objavio je prvi, intrigantan trailer za njihovu nadolazeću crnohumornu SF triler seriju …

Watchmen: prvi teaser trailer za animirani film od dva dijela

Sat otkucava! Warner Bros. Entertainment objavio je prvi teaser trailer za DC-jev dvodijelni animirani film …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics