Od danas u kinima – Hotel Transilvanija 3: Praznici počinju!

Vampirska ljubav je u zraku! Jeste li spremni za potpuno drukčijeg Drakulu?

Što se dogodi kada najpoznatiji vampir u povijesti odluči uzeti odmor i malo se opustiti s obitelji i prijateljima? Što se tek dogodi kada Drakulino vampirsko i toliko dugo zaleđeno srce ipak zatitra i osjeti čuveni vatromet? Odgovori vas čekaju već od danas, 12. srpnja, jer je u domaća kina stigao treći nastavak animiranog hita Hotel Transilvanija 3: Praznici počinju! (Hotel Transylvania 3: Summer Vacation).

Ovog ljeta Drakula popušta pod pritiskom obitelji i otpušta svoje kočnice. Pristaje na obiteljski odmor koji organizira kći Mavis te svi zajedno odlaze na krstarenje po prvi put organizirano samo za čudovišta. No tu nije kraj popuštanju kočnica. Drakula sebi, nakon dugo vremena, dozvoli novu šansu za drugu ljubav i potpuno se prepušta misterioznoj brodskoj kapetanici Ericki. Kako ni ovaj put nitko nije osoba (čudovište) kojom se predstavlja, tako je i Ericka sve samo ne bezazlena brodska kapetanica. Sada je red na Mavis da glumi zaštitnički nastrojenog roditelja i pokuša spasiti zaljubljenog oca od potencijalno zle kapetanice. U međuvremenu čudovišta se na kruzeru fantastično zabavljaju uživajući u svim sadržajima koji im kruzer nudi, ne znajući kakva im opasnost prijeti. Balansirati između obitelji, prijatelja i nove romanse je možda ipak previše, čak i za najmoćnijeg vampira. Kako će se Drakula snaći u novoj situaciji te hoće li se s ovog krstarenja svi vratiti sretni i zadovoljni, ili će posljednji potomak Abrahama Van Helsinga napokon dobiti svoju dugo čekanu osvetu?

Nastavak animiranog hita iz 2012. i 2015. godine koji je već u dva navrata zaludio djecu (i roditelje) diljem svijeta, u trećem nastavku Hotel Transilvanija 3: Praznici počinju! podiže zabavu na novu razinu. Zarazni humor, neočekivana ljubav i nevjerojatna pustolovina Drakule i njegove čudovišne ekipe ovo ljeto vode vas na najluđe krstarenje.

U originalnoj verziji filma svoje glasove su likovima posudili Adam Sandler, Andy Samberg, Selena Gomez, Kevin James, Fran Drescher, Steve Buscemi, David Spade, Molly Shannon, Keegan-Michael Key i Mel Brooks. U sinkroniziranoj verziji filma svoje glasove su likovima posudili Dražen Čuček, Ksenija Pajić, Iva Šulentić, Ozren Grabarić, Mirko Fodor, Pero Juričić, Goran Grgić, Mila Elegović, Marija Škaričić, Robert Ugrina i mnogi drugi.

Hotel Transilvanija 3

Check Also

His Dark Materials: finalni trailer za 3. sezonu serije!

Ovo je posljednja pobuna! BBC je danas objavio finalni trailer za treću i ujedno posljednju …

Wednesday ruši rekorde gledanosti, ali koliko je serija zapravo dobra?

Burtonova nadnaravna serija Wednesday, o titularnoj kćeri obitelji Addams s Jennom Ortegom u glavnoj ulozi, …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics