Hocus Pocus 2: prvi pogled na sestre Sanderson!

Disney je danas povodom Disney plus dana objavio prvi pogled na Hocus Pocus 2, nastavak kultnog klasika iz 1993. godine. Riječ je o prvoj fotki iz filma koja naravno otkriva pogled na famozonu trojku: Bette Midler kao Winifred Sanderson, Sarah Jessicu Parker kao Sarah Sanderson i Kathy Najimy kao Mary Sanderson. I doista gotovo je teško primjetiti o kojem filmu je riječ, originalnom ili nastavku, s obzirom da na fotki sestre Sanderson barem na prvi pogled skoro pa izgledaju kao i 1993. godine (vještičja posla!).

Hocus Pocus 2 se tek nedavno počeo snimati u Providenceu, na Rhode Islandu. Iščekivani nastavak slijedi priču u kojoj tri mlade žene slučajno vraćaju strašne sestre Sanderson u suvremeni Salem i prisiljene su smisliti način da ih zaustave. Redateljica filma je Anne Fletcher (The Proposal, 27 Dresses). Fletcher je preuzela redateljsku palicu nakon što se njezin česti suradnik Adam Shankman (Hairspray, What Men Want) povukao s pozicije zbog nezgodnog rasporeda snimanja. Shankman je ostao na projektu kao izvršni producent. Scenarij filma potpisuje Jen D’Angelo (Workaholics).

Prošlo je 29 godina otkako je netko zapalio Crnu plamenu svijeću i uskrsnuo sestre iz 17. stoljeća koje su bile pogubljene zbog bavljenja vještičarstvom, a sada traže osvetu. Ovaj puta sve ovisi o troje srednjoškolaca koji moraju odgonetnuti kako spriječiti vještice da izazovu novi kaos u Salemu.

Uz glavnu trojku u ostalim ulogama gledat ćemo Whitney Peak (Chilling Adventures of Sabrina), Liliu Buckingham (Zoe Valentine), Belissu Escobedo (The Baker and the Beauty), Sam Richardson (Veep), Hannah Waddingham (Ted Lasso), Juju Brener (Vanquish), Froyja Gutierreza (Teen Wolf), Taylora Hendersona (Earwig and the Witch) i Ninu Kitchen. Iz originalnog filma također se vraća i Doug Jones, koji je glumio zombificiranog Williama “Billyja” Butchersona.

Hocus Pocus 2 u kina stiže na jesen 2022. godine.

Hocus Pocus 2

Check Also

Prvi pogled na film The Toxic Avenger

Prvi pogled na netipični superherojski film The Toxic Avenger u režiji Macona Blaira (I Don’t …

Percy Jackson and the Olympians: novi poster i fotografije!

Još malo se morate strpiti do Disneyjeve serije Percy Jackson and the Olympians, ali zato …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics