Hocus Pocus 2 ima friški teaser, a otkrivena su i nova glumačka imena!

Disney je danas prigodno objavio novi teaser za Hocus Pocus 2, nastavak kultnog klasika iz 1993. godine. Također su objavljena i nova glumačka imena koja su se pridružila originalnoj trojki. Uz Bette Midler kao Winnie, Sarah Jessicu Parker kao Sarah i Kathy Najimy kao Mary gledat ćemo Whitney Peak (Chilling Adventures of Sabrina), Liliu Buckingham (Zoe Valentine), Belissu Escobedo (The Baker and the Beauty), Sam Richardson (Veep), Hannah Waddingham (Ted Lasso), Juju Brener (Vanquish), Froyja Gutierreza (Teen Wolf), Taylora Hendersona (Earwig and the Witch) i Ninu Kitchen. Iz originalnog filma također se vraća i Doug Jones, koji je glumio zombificiranog Williama “Billyja” Butchersona.

Hocus Pocus 2 se prošli tjedan počeo snimati u Providenceu, na Rhode Islandu. Iščekivani nastavak slijedi priču u kojoj tri mlade žene slučajno vraćaju strašne sestre Sanderson u suvremeni Salem i prisiljene su smisliti način da ih zaustave. Redateljica filma je Anne Fletcher (The Proposal, 27 Dresses). Fletcher je preuzela redateljsku palicu nakon što se njezin česti suradnik Adam Shankman (Hairspray, What Men Want) povukao s pozicije zbog nezgodnog rasporeda snimanja. Shankman je ostao na projektu kao izvršni producent.

Hocus Pocus, u režiji Kennyja Ortege nije bio instantni hit na kino blagajnama, ali je stekao kultni status u godinama koje su uslijedile. Zabavna komedija postala je klasik koji se gotovo obavezno gleda za Noć vještica, i koji se skoro 30 godina kasnije vrlo rado gleda.

Hocus Pocus 2 u kina bi trebao stići na jesen 2022. godine.

Check Also

Prvi pogled na HBO-ovu seriju Welcome to Derry, i novi pogled na seriju The Penguin

Max je objavio novi promo video koji najavljuje njihov nadolazeći plan za 2024./2025. godinu, a …

Puni trailer za SF triler I.S.S.

Bleecker Street Films objavio je puni trailer za SF triler I.S.S., redateljice Gabriele Cowperthwaite (Blackfish, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics