His Dark Materials: puni trailer za 2. sezonu HBO-ove serije!

HBO je netom objavio puni trailer za drugu sezonu serije His Dark Materials (Njegova mračna građa). Nova sezona nastavlja adaptaciju trilogije Philipa Pullmana drugom knjigom u nizu – The Subtle Knife (Čudesni nož).

Druga sezona se nastavlja točno tamo gdje je završilo finale prve sezone, kada je Lyra (Dafne Keen) zakoračila u nepoznati svijet, čija “vrata” je otvorio njezin otac, lord Asriel (James McAvoy). Ona će se naći u Cittagazzeu, gradu preplavljenom sablastima, živim pokrovima koji napadaju odrasle. Ovdje će je njezin put odvesti do Willa (Amir Wilson), dječaka iz naše stvarnosti kojemu je suđeno da upravlja čudesnim nožem. Lyra i Will će otkriti da su njihove sudbine povezane s ponovnim ujedinjenjem Willa s njegovim ocem, iako ih u tome nešto neprestano spriječava, dok oko njih počinje ključati rat.

Čudesni nož ima sposobnost rezati baš sve, pa i prostore između svjetova. To je objekt koji bi mogao promijeniti tok nadolazećeg rata. Autoritativni Magisterij želi pronaći lorda Asriela i osvojiti drugi svijet koji je otkrio. U međuvremenu vještice se pripremaju za bitku.

U drugoj sezoni se svojim ulogama vraćaju Dafne Keen (Lyra), Ruth Wilson (Mrs Coulter), Ariyon Bakare (Lord Boreal), Amir Wilson (Will) i Lin-Manuel Miranda (Lee Scoresby), dok su nova lica Terence Stamp (Giacomo Paradisi), Andrew Scott (John Parry), Jade Anouka (Ruta Skadi) i Simone Kirby (dr. Mary Malone).

His Dark Materials sa svojom drugom sezonom na HBO stiže 16. studenog, dok kod nas na HBO GO stiže 17. studenog.

“Proročanstvo je jasno.”

His Dark Materials

Check Also

Star Trek: Starfleet Academy, službeno je najavljena nova igrana serija!

Nema dugo da smo pisali o tome kako je Strange New Worlds u tom trenutku …

The Walking Dead: Dead City: otkriven je prvi teaser, službene fotke i datum premijere!

Danas je otkriven datum premijere za nadolazeći spin-off serije The Walking Dead (Živi mrtvaci) u …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics