His Dark Materials: finalni trailer za 3. sezonu serije!

Ovo je posljednja pobuna! BBC je danas objavio finalni trailer za treću i ujedno posljednju sezonu fantasy serije His Dark Materials (Njegova mračna građa). Seriju produciraju Bad Wolf i New Line Cinema za BBC One i HBO. Izvršni producenti su Dan McCulloch, Jane Tranter, Joel Collins, Julie Gardner, Philip Pullman, Jack Thorne, Tom Hooper, Deborah Forte, Toby Emmerich, Carolyn Blackwood i Ben Irving. Redatelji su Amit Gupta, Charles Martin i Weronika Tofilska.

Nadolazeća sezona je bazirana na romanu Jantarni dalekozor (The Amber Spyglass) Philipa Pullmana, završetku trilogije Njegova mračna građa (Lumen). U posljednjem poglavlju ove epske fantasy serije, Lyra i Will moraju otputovati u zemlju mrtvih, mjesto s kojeg se nitko nikada nije vratio. Na pomolu je rat protiv neba i Autoriteta, pa samim tim i Magisterija, koji proglašava Lyrin otac, Lord Asriel. No, kako se rat približava tako će Lyra i Will otkriti da spašavanje svjetova ima užasnu cijenu.

Glavne uloge tumače Dafne Keen kao Lyra, Amir Wilson kao Will, Ruth Wilson kao Mrs. Coulter, James McAvoy kao Lord Asriel, Simone Kirby kao Mary Malone, Will Keen kao otac McPhail, Jade Anouka kao Ruta Skadi, Ruta Gedminstas kao Serafina Pekkala, Adewale Akinnuoye-Agbaje kao zapovjednik Ogunwe, Jamie Ward kao otac Gomez, Kobna Holdbrook-Smith, Simon Harrison i Chipo Chung kao anđeli pobunjenici Balthamos, Baruch i Xaphania te Amber Fitzgerald-Woolfe kao Ama.

Treća sezona serije na HBO Max premijerno stiže 06. prosinca, s prve dvije epizode. Dvije nove epizode bit će prikazane svaki tjedan do finala serije 26. prosinca.

Check Also

37 godina nakon originalnog filma stiže Spaceballs 2

Amazon MGM Studios razvija nastavak kultne parodije Spaceballs (Svemirske lopte). Producenti projekta su Josh Gad …

Watchmen: prvi teaser trailer za animirani film od dva dijela

Sat otkucava! Warner Bros. Entertainment objavio je prvi teaser trailer za DC-jev dvodijelni animirani film …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics