Henry Cavill predvodit će Amazonovu seriju Warhammer 40,000!

Kad se jedna vrata zatvore, druga se otvore! Sinoć smo pisali o tome kako Henry Cavill više neće biti Superman, i kako to ne znači da bi se trebali nadati da će se vratiti ulozi Geralta u Netflixovoj seriji. No iako je za većinu to loša vijest, za Cavilla i nije tako loša kako bi to očekivali. Naime već mu se ukazala nova obećavajuća prilika. Točno kao u filmu. Cavillov sljedeći projekt biti će za Amazon Studios, adaptacija Warhammera 40,000. I ne, ovo nije rekla kazala, jer vijest je službeno potvrđena s nekoliko strana, uključujući i samog Cavilla. Dakle, stiže nam serija u kojoj će Cavill glumiti, a kao veliki fan, nastojat će se pobrinuti da dobijemo dobru i vjernu adaptaciju popularnog wargamea s minijaturama, s obzirom da će obnašati i funkciju izvršnog producenta.

“Volim Warhammer otkad sam bio dječak, što ovaj trenutak čini zaista posebnim za mene. Prilika za voditi ovaj kinematografski svemir od njegova početka prava je čast i odgovornost. Ne mogu biti više zahvalan za sav trud koji su Vertigo, Amazon i Games Workshop uložili da se ovo dogodi. Jedan korak bliže ostvarenju dugogodišnjeg sna. Naši prvi koraci su pronaći našeg filmaša/tvorca/scenarista.” – između ostalog izjavio je Cavill.

“Warhammer 40,000 zaokupio je maštu fanova svih dobi, iz svih društvenih slojeva diljem svijeta. Uzbuđeni smo što radimo s Henryjem, Vertigo Entertainmentom i Games Workshopom kroz čitavu Amazonovu industriju zabave na ovoj briljantnoj, imerzivnoj franšizi koju će naši globalni korisnici moći iskusiti u godinama koje dolaze.” – izjavila je Jennifer Salke, šefica Amazona i MGM Studiosa.

Radnja Warhammera 40,000 smještena je u daleku budućnost, gdje čovječanstvo stoji na rubu onoga što bi moglo biti njegova najsvjetlija budućnost ili najmračnije doba. Prijetnje carstvu čovječanstva su brojne – izdajice vođene ambicijama, vanzemaljska carstva zakleta da će povratiti zvijezde i potkopavanje stvarnosti od zlonamjernih bogova.

Check Also

We Have a Ghost: prvi trailer za Netflixovu obiteljsku nadnaravnu avanturu!

Netflix je objavio prvi trailer i poster za film We Have a Ghost, koji se …

Serije Titans i Doom Patrol završavaju s 4. sezonom!

HBO-ove superherojske serije Titans i Doom Patrol završavaju s četvrtom sezonom. Nismo posebno investirani u …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics