Helstrom: prvi pogled na Marvelovu nadnaravnu seriju!

Gotovo četiri mjeseca nakon što je finalna Marvelova igrana tv serija završila s produkcijom, Hulu je objavio prve ekskluzivne fotografije nadolazeće stripovske adaptacije Helstrom. Tvorac, showrunner i izvršni producent serije je Paul Zybszewski (Lost, Day Break). Ostali izvršni producenti su Karim Zreik i Jeph Loeb.

Radnja se odvija oko Daimona i Ane Helstrom (Tom Austen i Sydney Lemmon), sina i kćerke navodnog moćnog i misterioznog serijskog ubojice. Zaokupljeni svojim obiteljskim porijeklom, Helstromovi će pratiti najgore od najgorih od ljudske vrste, uz vlastite obiteljske drame. Daimon je profesor etike koji povremeno radi i kao egzorcist. Daimon nema iluzije o spašavanju svijeta za koji nema strpljenja, samo se nada da može pomoći nekolicini ljudi koji su mu najbliži. U svojoj borbi protiv skrivenog svijeta, Daimon je odlučan iskorijeniti demone i neće prestati dok ne nestanu. Ana vodi uspješnu aukcijsku kuću i ne trpi budale, ali njezin pravi interes leži u lovu na one koji drugima nanose bol. Traumatizirana od oca kao dijete, Ana ima potrebu da svijet riješi onih poput njega, čak i dok se potajno brine da će se njen otac vratiti.

Glavne uloge tumače Austen (Grantchester, The Royals) kao Daimon, Lemmon (Fear the Walking Dead) kao Ana, Elizabeth Marvel (Homeland, Unbelievable) kao Victoria Helstrom, Ariana Guerra (Raising Dion) kao Gabriella Rosetta, Robert Wisdom (Ballers) kao the Caretaker, June Carryl (Mindhunter) kao dr. Louise Hastings i Alain Uy (The Passage) kao Chris Yen.

Helstrom na Hulu stiže u listopadu, s 10 epizoda prve sezone. Bolji pogled na seriju ćemo najvjerojatnije dobiti tijekom panela u sklopu Comic-Con@Home koji će se održati 24. srpnja.

Helstrom

Helstrom

Helstrom

Helstrom

Helstrom

Helstrom

Check Also

Puni trailer za ruski distopijski triler We/Мы

Prošao nam je ispod radara, ali zato sada svraćamo pozornost na ruski SF triler We …

Prvi teaser za Jurassic World: Dominion!

Universal Pictures i Amblin Entertainment objavili su prvi svojevrsni teaser za Jurassic World: Dominion. Teaser …

Web Statistics