Helstrom: novi trailer za seriju Helstrom otkriva Marvelovu horor stranu

Približava se vrijeme kada ćemo zakoračiti u svijet Helstroma, nove Huluove serije koja će istražiti Marvelovu mračniju, jezivu nadnaravnu stranu. Serija će razbiti tradicionalnu superherojsku formulu, a koliko će to uspješno napraviti barem djelomično otkriva novi, punokrvni trailer. Zanimljivo je kako trailer uopće ne igra na kartu Marvela, kao da ga namjerno drže u drugom planu, iako je serija koprodukcija Hulua i Marvel Entertainmenta (a i tehnički je smještena unutar Marvelovog kinematografskog svemira).

Hulu je Helstrom inicijalno najavio zajedno sa serijom Ghost Rider, kao začetak tkz. “Adventures into Fear” iliti horor superherojskih serija, ali to se više neće realizirati, barem ne na Huluu. No kako smo već spomenuli Helstrom postoji unutar Marvelovog kinematografskog svemira, iako se neće križati s projektima za velika platna ili s nadolazećim Disney+ serijalima koji će biti premijerno prikazani kasnije ove godine.

Radnja se odvija oko Daimona i Ane Helstrom (Tom Austen i Sydney Lemmon), sina i kćerke navodnog moćnog i misterioznog serijskog ubojice. Zaokupljeni svojim obiteljskim porijeklom, Helstromovi će pratiti najgore od najgorih od ljudske vrste, uz vlastite obiteljske drame. Daimon je profesor etike koji povremeno radi i kao egzorcist. Daimon nema iluzije o spašavanju svijeta za koji nema strpljenja, samo se nada da može pomoći nekolicini ljudi koji su mu najbliži. U svojoj borbi protiv skrivenog svijeta, Daimon je odlučan iskorijeniti demone i neće prestati dok ne nestanu. Ana vodi uspješnu aukcijsku kuću i ne trpi budale, ali njezin pravi interes leži u lovu na one koji drugima nanose bol. Traumatizirana od oca kao dijete, Ana ima potrebu da svijet riješi onih poput njega, čak i dok se potajno brine da će se njen otac vratiti.

Glavne uloge tumače Austen (Grantchester, The Royals) kao Daimon, Lemmon (Fear the Walking Dead) kao Ana, Elizabeth Marvel (Homeland, Unbelievable) kao Victoria Helstrom, Ariana Guerra (Raising Dion) kao Gabriella Rosetta, Robert Wisdom (Ballers) kao the Caretaker, June Carryl (Mindhunter) kao dr. Louise Hastings i Alain Uy (The Passage) kao Chris Yen. Tvorac, showrunner i izvršni producent serije je Paul Zybszewski (Lost, Day Break). Ostali izvršni producenti su Karim Zreik i Jeph Loeb.

Helstrom na Hulu stiže 16. listopada, sa svih 10 epizoda prve sezone.

“Svaka obitelj ima svoje demone.”

Helstrom

Check Also

Prvi teaser za Netflixov distopijski film The Platform 2

Prvi pogled na Netflixov distopijski film The Platform 2 (Platforma 2) dobili smo još u …

Novi teaser za Appleovu 2. sezonu serije Severance!

Objavljen je friški teaser za drugu sezonu jedne od najboljih Appleovih žanrovskih serija – Severance. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics