HBO-ova serija The Third Day kanalizira Midsommar

HBO je objavio prvi, intrigantni i pomalo jezivi teaser za misterioznu miniseriju The Third Day. Zanimljivost jest da je serija podijeljena u dva dijela, svaki od ukupno tri epizode. Tvorci serije su Dennis Kelly (Utopia) i Felix Barrett.

Prvi dio nosi podnaslov Ljeto (Summer) i u tri epizode donosi priču o Samu (Jude Law), čovjeka koji je privučen misterioznom otoku smještenom pored britanske obale. Kada Sam stigne na otok tamo susreće grupu otočana koji su iznimno fokusirani na očuvanje tradicija pod svaku cijenu. Epizode za Summer potpisuje sam Dennis Kelly, dok je redatelj Marc Munden (The Secret Garden).

Posljednje tri epizode serije nose podnaslov Zima (Winter) i kroz tri epizode donosi priču o tvrdoglavoj Helen (Naomie Harris), ženi koja na otok dolazi kako bi pronašla neke odgovore. No njezin dolazak će ubrzati okrutnu bitku koja će odlučiti o sudbini otoka. Epizode za Winter potpisuju Kit de Waal, Dean O’Loughlin i Kelly, a redateljica je Philippa Lowthorpe (The Crown).

Kelly je za BBC još u siječnju izjavio kako je htio napraviti seriju koja će biti uznemirujuća, ali koja istovremeno govori o strahovima koji su gori od pravog horora: “Teme ove serije su već dugo moja opsesija – riječ je o gubitku i nadi i o tome kako obje stvari mogu pomutiti razum na najneobičnije i najbrutalnije načine.”

Ostale glavne uloge tumače Emily Watson (Chernobyl), Katherine Waterston (Fantastic Beasts), John Dagleish (Judy), Freya Allan (The Witcher) i Paddy Considine (The Outsider). Izvršni producenti serije su Barrett, Kelly, Dede Gardner i Jeremy Kleiner.

Serija je zajednička produkcija kuća Sky i HBO. The Third Day na HBO stiže 11. svibnja.

The Third Day

The Third Day

Check Also

The Portable Door: prvi trailer za fantasy avanturu baziranu na serijalu Toma Holta

Objavljen je prvi puni trailer za australsku fantasy avanturu The Portable Door, adaptaciju prve knjige …

The Mandalorian: novi poster za 3. sezonu i specijalni promo video!

S obzirom da nas od treće sezone serije The Mandalorian dijeli svega mjesec dana ne …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics