HBO Max je službeno naručio horor seriju Welcome to Derry!

Uslijed brojnih otkazivanja HBO-ovih serija neke su se ipak uspjele održati, barem za sada. Sada je HBO Max i službeno naručio horor seriju radnog naziva Welcome to Derry, koja će poslužiti kao prikvel filmovima It i It Chapter Two redatelja Andyja Muschiettija. Izvršni producenti serije su Andy Muschietti, Barbara Muschietti i Jason Fuchs. Muschietti će također režirati nekoliko epizoda ukljućujući i prvu epizodu. Showrunneri serije su Fuchs (Wonder Woman, Ice Age: Continental Drift) i Brad Caleb Kane (Moonhaven, Black Sails, Fringe). Fuchs je scenarist prve epizode koja je bazirana na priči koju zajedno potpisuju Muschietti i Fuchs.

“Kao tinejdžeri, naizmjence smo čitali poglavlja Ita Stephena Kinga sve dok se debeli meki uvez nije raspao u komadiće. It je epska priča koja sadrži mnoštvo, daleko iznad onoga što bismo mogli istražiti u našim It filmovima. Jedva čekamo podijeliti dubine Stephenova romana, u svoj njegovoj srčanosti, humoru, ljudskosti i užasu.” – izjavili su Andy i Barbara Muschietti.

“Uzbuđen sam što se priča o Derryju, najukletijem gradu u Maineu, nastavlja, i drago mi je što će Andy Muschietti nadgledati zastrašujuće ‘svečanosti’, zajedno s trustom mozgova koji uključuje njegovu talentiranu sestru Barbaru.” – izjavio je Stephen King.

“Biti u mogućnosti vratiti se u svijet svog najdražeg horor romana svih vremena i pomoći u izgradnji jedinstveno briljantnog kinematografskog svemira koji su stvorili Andy i Barbara više je od prilike života, to je ostvarenje sna — ili, možda prikladnije, noćna mora.” – izjavio je Fuchs.

“Oduševljeni smo što nastavljamo ovu kultnu franšizu s briljantnim Andyjem i Barbarom Muschietti, Jasonom Fuchsom i Bradom Calebom Kaneom. Ovaj prikvel će proširiti platno pripovijedanja o Itu i odvesti fanove dublje u zastrašujući, očaravajući grad Derry.” – izjavila je Sarah Aubrey, voditeljica originalnog sadržaja za HBO Max.

Check Also

Prvi pogled na Tron: Ares!

Disney je otkrio prvi pogled na Tron: Ares, koji predstavlja nastavak filma Tron: Legacy. Nemojte …

Prvi pogled na reboot filma The Crow!

Konačno smo dobili prvi pogled na reboot filma The Crow (Vrana), u vidu netom objavljenih …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics