HBO je potvrdio manji broj epizoda i kasniju premijeru 7. sezone Igre prijestolja

 

18072016_GOT_S7_post

Zima dolazi, ali ovaj puta u ljeto.

HBO je i službeno potvrdio promjene vezane uz seriju Igra prijestolja. Sedma sezona se na male ekrane vraća tek u ljeto 2017. godine umjesto u uobičajenom proljetnom terminu. Osim te promjene mreža je potvrdila da će se po prvi puta nova sezona sastojati od ukupno sedam epizoda, a ne deset kako je do sada bio slučaj. U priopćenju je dodano i to da će se iduća sezona sezona snimati uglavnom na lokacijama u Sjevernoj Irskoj, Španjolskoj (Sevilla, Caceres, Almodovar del Rio, Santiponce, Zumaia, Bermeo) i Islandu. Režiju sedme sezone potpisivat će Mark Mylod, Jeremy Podeswa, Matt Shakman i Alan Taylor.

“Sada kada je zima stigla u Igri prijestolja, glavni producenti David Benioff i D.B. Weiss smatraju da bi za priču sljedeće sezone bilo najbolje kada bi produkcija startala nešto kasnije, kada se vrijeme mijenja. Umjesto tradicionalnog izlaska serije u proljeće, isti nas očekuje na ljeto jer će tako bolje odgovarati rasporedu snimanja.” izjavio je Casey Bloys.

Ponovit ćemo da je šesta sezona još jednom nadmašila rekord gledanosti s prosječnih 23 milijuna gledatelja po epizodi. Igra prijestolja je prošli tjedan pokupila čak 23 Emmy nominacije, najviše u konkurenciji, uključujući i onu za najbolju seriju.

Check Also

Star Trek: Starfleet Academy, službeno je najavljena nova igrana serija!

Nema dugo da smo pisali o tome kako je Strange New Worlds u tom trenutku …

The Walking Dead: Dead City: otkriven je prvi teaser, službene fotke i datum premijere!

Danas je otkriven datum premijere za nadolazeći spin-off serije The Walking Dead (Živi mrtvaci) u …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics