Hawkeye: novi teaser pod nazivom Change of Plans!

Kako se približava datum premijere za Disneyjevu seriju Hawkeye tako izlaze novi promo materijali i friške informacije. Danas je tako objavljen novi teaser (Change of Plans) koji nam je dao do znanja da ćemo premijerno dobiti čak dvije epizode serije od ukupno njih šest. Radnja se odvija nakon događaja iz filma Avengers: Endgame, gdje je Clint Barton zagazio na mračan put nemilosrdnog ubijanja u Aziji nakon nestanka njegove obitelji tijekom blipa. Redatelj serije je Rhys Thomas (Staten Island Summer), a scenarij potpisuju Jonathan Igla, Tanner Bean i Katrina Mathewson prema likovima koje su kreirali Don Heck i Stan Lee.

Serija je smještena u post-blip razdoblje, u grad New York. Bivši Avenger Clint Barton (Jeremy Renner) ima naizgled jednostavnu misiju: ​​vratiti se svojoj obitelji za Božić. Moguće? Možda uz pomoć Kate Bishop (Hailee Steinfeld), 22-godišnje streličarke koja sanja o tome da postane superheroj. Prisiljeni su surađivati zajedno kada pojava iz Bartonove prošlosti prijeti da izbaci iz kolosijeka daleko više od pukog blagdanskog duha.

Ostale uloge tumače Vera Farmiga, Fra Fee, Tony Dalton, Zahn McClarnon, Brian d’Arcy James i Alaqua Cox. Također ćemo imati priliku ponovo gledati i Florence Pugh kao Yelenu Belovu.

Hawkeye na Disney Plus premijerno stiže 24. studenog. Već se radi i na spin-offu serije – Echo, superheroju kojeg će tumačiti Alaqua Cox.

Kad smo već kod Hawkeyea još ove godine će u izdanju Hangara 7 izaći i strip Gerryja Duggana Hawkeye vs. Deadpool!

Check Also

The Last of Us: prvi trailer za HBO-ovu adaptaciju!

HBO je konačno objavio prvi trailer za adaptaciju jedne od najboljih i najprodavanijih videoigara The …

Cloverfield: Paramount razvija novi fim, poznat je i redatelj!

Očito više nema smisla komentirati da li nam to treba ili ne, jer ionako se …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics