Hawkeye: Disney+ razvija seriju o još jednom Osvetniku

Prije nego je Avengers: Endgame doživio svoju premijeru bilo gdje u svijetu Disney+ nam je otkrio nešto zanimljivo vezano uz jednog njegovog lika. Clint Barton, a.k.a. Hawkeye, koji je dio originalnih Osvetnika nije samo preživio događaje prošlog filma, nego sudeći po novim informacijama preživjet će i događaje novog. (Iako se ista stvar ne može reći i za njegovu obitelj, s obzirom da se nešto značajno moralo dogoditi što je rezultiralo njegovom transformacijom).

Variety prenosi kako streaming platforma Disney+ priprema limitiranu igranu seriju u kojoj ćemo gledati Hawkeyea s Jeremyjem Rennerom u glavnoj ulozi. Riječ je o seriji koja će pratiti “predaju palice”. Clint Barton će predati svoj alijas mladoj Kate Bishop. U stripovima, Bishop je članica mladih Osvetnika, a kao i Barton, iznimno je talentirana u streličarstvu. Još uvijek nije poznato tko bi trebao tumačiti Kate, kao ni kada bi točno serija trebala stići na platformu, ali je Wall Street Journal otkrio da bi Disney+ trebao startati s uslugom već u studenom ove godine.

Renner je bio dijelom Marvelovog kinematografskog svemira još od kada se pojavio kao Hawkeye u nekreditiranoj cameo ulozi u filmu Thor. Nakon toga smo ga imali prilike gledati u filmovima Avengers, Avengers: Age of Ultron, i Captain America: Civil War. Sljedeće pojavljivanje je u jednom od najiščekivanijih filmova – Avengers: Endgame, koji samo što nije stigao u kina.

Serija o Hawkeyeu je četvrta u planu što se tiče Marvelovih serijala u pripremi za Disney+. Očekuje nas serija o Lokiju s Tom Hiddlestonom, serija o Visionu i Scarlet Witch s Paulom Bettanyjem i Elisabeth Olsen, kao i akcijska “buddy” komedija s Falconom i Winter Soldierom s Anthonyjem Mackiejem i Sebastianom Stanom. Sve navedene serije bi trebale imati šest do osam epizoda.

Hawkeye

Check Also

Prvi teaser trailer za film The Toxic Avenger!

Legendary Entertainment objavio je prvi teaser trailer za superherojski film The Toxic Avenger. Riječ je …

Doctor Who: novi trailer za specijalne epizode povodom 60. godišnjice!

BBC je objavio novi trailer za trio posebnih epizoda povodom obilježavanja 60. godišnjice serije Doctor …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics