Haunted Mansion: prvi trailer za Disneyjevu nadnaravnu komediju!

Disney je objavio prvi trailer i novi poster za film Haunted Mansion, temeljen na omiljenoj atrakciji tematskog parka u Disneylandu. Godinama su je pokušavali pretvoriti u film, a u jednom je trenutku Guillermo del Toro bio povezan s projektom, te je čak i pričao o tome na Comic-Conu. No, u konačnici je redateljska palica ipak dopala Justina Simiena (Dear White People, Bad Hair). Koliko je njegova adaptacija uspjela imat ćemo priliku provjeriti ovog ljeta. Što se trailera tiče teško je izvući zaključak. Glumačka ekipa je vrlo zanimljiva, i izgleda da se kreativna ekipa u Disneyju svojski trudila napraviti najbolji mogući balans između zastrašujuće i komične avanture za sve uzraste, ali nismo baš uvjereni da će uspjeti prodati taj miks kao hit. Tim više jer ovdje nije riječ o prvoj filmskoj adaptaciji kultne atrakcije. Prvu smo dobili još 2003. godine, koju je režirao Rob Minkoff, a jednu od glavnih uloga tumačio je Eddie Murphy.

Nadahnut klasičnom atrakcijom tematskog parka, Disneyjev film Haunted Mansion priča priču o ženi i njezinom sinu koji angažiraju šaroliku ekipu takozvanih duhovnih stručnjaka da im pomognu osloboditi dom nadnaravnih skvotera.

Scenarij za film potpisuje Katie Dippold (The Heat, Ghostbusters). Producenti su Dan Lin i Jonathan Eirich, dok su izvršni producenti Nick Reynolds i Tom Peitzman. Glavne uloge tumače LaKeith Stanfield, Tiffany Haddish, Owen Wilson, Dan Levy, Danny DeVito, Rosario Dawson, Chase W. Dillon, a u filmu se pojavljuju Winona Ryder, Jamie Lee Curtis i Jared Leto.

Haunted Mansion u kina stiže 28. srpnja.

Haunted Mansion

Check Also

Novi pogled na Netflixov film The Platform 2!

Uskoro dolazi vrijeme za povratak u neugodnu stvarnost Netflixovog distopijskog filma The Platform 2 (Platforma …

Amazonova serija Fallout službeno je obnovljena za 2. sezonu!

Amazon MGM Studios obnovio je postapokaliptičnu seriju Fallout za drugu sezonu. No, i prije nego …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics