Halo: prvi trailer za Paramountovu tv adaptaciju serijala videoigara

Ovogodišnji Game Awards je donio puno zanimljivosti za fanove igara, ali objavio je i prvi teaser trailer za Halo, tv adaptaciju popularnih videoigara. Trailer odlično funkcionira predstavljajući Halo svemir onima koji se možda nikada nisu uključili u kultnu franšizu videoigara.

Halo je serijal videoigara koje prate galaktički sukob između čovječanstva i vanzemaljske prijetnje zvane Covenant. Franšiza se sastoji od čitavog niza igara, knjiga i stripova. Showtime je još 2013. godine najavljivao kako će adaptirati igre u TV seriju no projekt je zatim nestao s radara. U lipnju 2018. stigla je vijest kako je Showtime naručio deset epizoda prve sezone da bi se stvar opet potpuno utišala. Showtime je čak i priznao kako je to za njih bio iznimno neobičan odabir, pa se serija nakon još nekih izmjena preselila na streaming platformu Paramount plus.

Tvorci i showrunneri serije su Steven Kane (The Last Ship) i Kyle Killen (Awake). Kane je također i scenarist. Glavni redatelj koji je ujedno i jedan od izvršnih producenata je Otto Bathurst (Robin Hood, Peaky Blinders, Black Mirror). Ostali redatelji su Jonathan Liebesman (Texas Chainsaw Massacre: The Beginning), Roel Reiné (The Delivery) i Jessica Lowrey (Doom Patrol).

Glavne uloge tumače Pablo Schreiber (American Gods) kao Master Chief, Natasha McElhone (Californication) kao dr. Catherine Halsey i Cortana, Bokeem Woodbine (Overlord) kao Soren-066, Shabana Azmi (Fire) kao admiralica Margaret Parangosky, Bentley Kalu (Avengers: Age of Ultron) kao Spartan Vannak-134, Natasha Culzac (The Witcher) kao Spartan Riz-028 i Kate Kennedy (Catastrophe) kao Spartan Kai-125.

Halo na male ekrane stiže negdje 2022. godine.

Check Also

Fallout: retro posteri glavnih likova serije!

Prime Video prvi je teaser trailer za seriju Fallout objavio još u prosincu 2023., a …

Prvi pogled na Tron: Ares!

Disney je otkrio prvi pogled na Tron: Ares, koji predstavlja nastavak filma Tron: Legacy. Nemojte …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics