Halo: prvi teaser za Paramountovu tv adaptaciju serijala videoigara

Adaptacija popularnih Halo videoigara imala je dugo putovanje. Međutim, čini se da je to putovanje konačno pri samom kraju s obzirom da je Paramount plus danas objavio teaser koji potvrđuje da bi serija koja se sastoji od deset epizoda trebala stići 2022. godine. Serija će isplesti duboke osobne priče s akcijom, avanturom i bogato zamišljenom vizijom budućnosti.

Halo je serijal videoigara koje prate galaktički sukob između čovječanstva i vanzemaljske prijetnje zvane Covenant. Franšiza se sastoji od čitavog niza igara, knjiga i stripova. Showtime je još 2013. godine najavljivao kako će adaptirati igre u TV seriju no projekt je zatim nestao s radara. U lipnju 2018. stigla je vijest kako je Showtime naručio deset epizoda prve sezone da bi se stvar opet potpuno utišala. Showtime je čak i priznao kako je to za njih bio iznimno neobičan odabir, pa se serija nakon još nekih izmjena preselila na streaming platformu Paramount plus.

Tvorci i showrunneri serije su Steven Kane (The Last Ship) i Kyle Killen (Awake). Kane je također i scenarist. Glavni redatelj koji je ujedno i jedan od izvršnih producenata je Otto Bathurst (Robin Hood, Peaky Blinders, Black Mirror). Ostali redatelji su Jonathan Liebesman (Texas Chainsaw Massacre: The Beginning), Roel Reiné (The Delivery) i Jessica Lowrey (Doom Patrol).

Glavne uloge tumače Pablo Schreiber (American Gods) kao Master Chief, Natasha McElhone (Californication) kao dr. Catherine Halsey i Cortana, Bokeem Woodbine (Overlord) kao Soren-066, Shabana Azmi (Fire) kao admiralica Margaret Parangosky, Bentley Kalu (Avengers: Age of Ultron) kao Spartan Vannak-134, Natasha Culzac (The Witcher) kao Spartan Riz-028 i Kate Kennedy (Catastrophe) kao Spartan Kai-125.

Projekt su producirali 343 Industries, Amblin Television, Chapter Eleven, Microsoft Studios, One Big Picture i Showtime Networks. Za njega se govori kako je nevjerojatno ambiciozan, obećavajući da će “očarati fanove, a ujedno i uvući neupućene u svijet kompleksnih likova koji naseljavaju taj jedinstveni svemir”.

Check Also

Prvi trailer za film Indiana Jones and the Dial of Destiny!

Disney i Lucasfilm su konačno objavili prvi teaser trailer za peti nastavak Indiane Jonesa koji …

His Dark Materials: finalni trailer za 3. sezonu serije!

Ovo je posljednja pobuna! BBC je danas objavio finalni trailer za treću i ujedno posljednju …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics