Gunn radi na novom Supermanu; Henry Cavill se neće vratiti ulozi, ali možda će tumačiti drugog DC-jevog lika

Svi danas pričaju o jednoj stvari – Henryju Cavillu i njegovom Supermanu. To god je želio da se Cavill ponovo ogrne u famozni crveni ogrtač definitivno nije sretan odlukom novih šefova u DC-ju. U slučaju da to nije bilo kristalno jasno iz same Cavillove objave na društvenim mrežama, nakon njega su vijest na svojim Twitter profilima potvrdili James Gunn i Peter Safran. Dakle, unatoč tome što je film Black Adam imao kraj kakav jest, unatoč tome što je Cavill nema dugo objavio kako se opet vraća svojoj ulozi Supermana, noćas je upravo sam Cavill vrlo džentlmenski objavio kako za njega kao Supermana ipak neće biti mjesta u novoj DC-jevoj viziji. “Upravo sam imao sastanak sa Jamesom Gunnom i Peterom Safranom i imam tužne vijesti za sve. Ipak se neću vratiti kao Superman. Nakon što mi je studio rekao da najavim svoj povratak još u listopadu, prije njihovog angažiranja, ova vijest nije najlakša za prihvatiti, ali to je život. Poštujem to što James i Peter imaju za izgraditi svemir. Njima i svima koji su uključeni u novi svemir želim svu sreću…”

Nije da se morate brinuti oko Supermana, jer film ćemo sasvim sigurno dobiti, samo što u njemu nećemo ponovo gledati Cavilla. S friškom objavom od Gunna sada je ipak nešto jasnije zašto je došlo do takve odluke. “Peter i ja imamo DC-jev raspored spreman za rad, zbog kojeg ne možemo biti više oduševljeni nego što jesmo, a više uzbudljivih informacija o našim prvim projektima ćemo moći podijeliti početkom nove godine. Među njima je i Superman. U početnoj fazi, naša priča će se fokusirati na raniji dio Supermanova života, tako da lik neće tumačiti Henry Cavill. Ali upravo smo imali sjajan sastanak s Henryjem i veliki smo fanovi te smo razgovarali o nizu uzbudljivih mogućnosti za suradnju u budućnosti.” Gunn je također pojasnio da već neko vrijeme piše scenarij za taj film, ali da još nije siguran tko će ga režirati.

Za one koji se vesele da bi ova vijest bar mogla značiti Cavillov povratak ulozi Geralta u Netflixovoj seriji moramo napomenuti da je to vrlo teško. Mnogi su spekulirali da je Cavill napustio seriju radi povratka ulozi Supermana, no iako je to možda i bio neki faktor pretpostavlja se da nije bio primarni. No na stranu čak i to, ne bi se trebali previše nadati, jer nema naznaka da su se Netflixovi planovi da Liam Hemsworth predvodi četvrtu sezonu Witchera promijenili s viješću o Cavillovom finalnom razlazu s ulogom Supermana. Deadline je također objavio da se Cavill samo kratkoročno obvezao s ugovorom od Netflixa, i kada je došlo vrijeme za obnavljanje ugovora za četvrtu sezonu, da je odlučio protiv toga kako bi se fokusirao na druge nadolazeće projekte.

Check Also

37 godina nakon originalnog filma stiže Spaceballs 2

Amazon MGM Studios razvija nastavak kultne parodije Spaceballs (Svemirske lopte). Producenti projekta su Josh Gad …

Sunny: prvi trailer za Appleovu crnohumornu SF triler seriju

Apple TV Plus objavio je prvi, intrigantan trailer za njihovu nadolazeću crnohumornu SF triler seriju …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics