Guillermo del Toro’s Pinocchio: novi trailer je pun čudesa!

Guillermo del Toro’s Pinocchio ne izgleda kao priča koju poznate, i to vam jasno daje do znanja i najnoviji pogled na film.

Prošlo je neko vrijeme od prvog teasera za dugo očekivanu del Torovu viziju Pinocchia. No sada, s manje od mjesec dana do premijere filma na Netflixu, konačno smo dobili službeni trailer koji pruža bolji uvid u ovu mračniju verziju klasične priče.

Netflix je del Toru za njegov debi u svijetu animiranog dugometražnog filma zeleno svjetlo dao još 2018 godine. Riječ je stop motion mjuziklu koji će ispričati klasičnu dječju priču, iako nešto mračniju, o lutki koja želi biti pravi živući dječak. Film inspiraciju crpi iz Grimlyjevog dizajna iz 2002. godine, a u jednom intervjuu del Toro je izjavio kako je inspiraciju pronašao i u Frankensteinu. Redatelji projekta su del Toro i Mark Gustafson (Fantastic Mr. Fox), dok scenarij potpisuju del Toro, Matthew Robbins (Crimson Peak) i Patrick McHale (Over the Garden Wall).

Film se opisuje kao reimaginacija klasične priče koja će pratiti avanture drvenog dječaka u potrazi za njegovim mjestom u svijetu. Radnja je smještena u Italiju, tijekom 1930-tih, posebno znakovito povijesno razdoblje, kada je fašizam bio u usponu te kada je Benito Mussolini učvršćivao svoju vlast u zemlji.

Glasove su likovima posudili: Gregory Mann (Victoria), Ewan McGregor (The Island), David Bradley (After Life), Tilda Swinton (Isle of Dogs), Christoph Waltz (Epic), Cate Blanchett (How to Train Your Dragon films), Finn Wolfhard (Stranger Things), John Turturro (The Batman), Ron Perlman (Hellboy), Tim Blake Nelson (Watchmen) i Burn Gorman (Enola Holmes).

Guillermo del Toro’s Pinocchio na Netflix stiže 09. prosinca.

Check Also

For All Mankind: Apple je obnovio seriju za 5. sezonu i najavio spin-off seriju

Apple TV Plus pametno je zaključio kako treba nastaviti dalje sa svojim hit SF serijalom …

Teaseri za otkačeni, animirani web SF serijal Mothership

Uskoro nas očekuje animirana, antologijska web SF serija kratkih filmova Mothership, čiji teasere možete pronaći …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics