Guardiansi se vraćaju, veći i jači – pogledajte teaser za “Guardians of the Galaxy vol. 2”

 

Prije nego je izašao novi Star Wars, “Guardians of the Galaxy” je bila najbolja space opera u posljednjih nekoliko godina. Zapravo je to dio Marvel ekipe, ali film je toliko drugačiji od svega ostalog u tom svemiru da ga vole i oni koji nisu fanovi superjunačkih sukoba.

No kao da je potrebno objašnjavati Guardianse… Ono što jest zanimljivo je to da izgleda da ćemo ovoga puta imati dva nova člana u timu. Tako su uz Star-Lorda (Chris Pratt), Gamore (Zoe Saldana), Draxa (Dave Bautista), baby Groota (Vin Diesel) i Rocketa (Bradley Cooper), ovaj put dio tima i Yondu (Michael Rooker) i Nebula (Karen Gillan). Da, to su u biti likovi koje smo već vidjeli, ali ovoga puta izgleda da će dobiti proširene uloge.

Što više reći… Teaser opet roka “More than a Feeling”, ima akcije, šale, retro štiha… Za sad izgleda kao da će nam James Gunn servirati još jedan solidan film koji i neće puno odskakati od originala. Je li to dobro ili loše, to nećemo znati još neko vrijeme, no uz realna očekivanja vjerojatno bi se moglo dobiti jedno lijepo gledateljsko iskustvo.

U najgorem slučaju radujemo se soundtracku.

Guardians of the Galaxy vol. 2 u kina dolazi 05. svibnja sljedeće godine.

19102016_guardians_of_the_galaxy_poster

Check Also

Disney je i službeno dao zeleno svjetlo za seriju Willow!

Službeno je, Disney+ je dao zeleno svjetlo za seriju Willow koja će biti nastavak filmske …

The Mandalorian: friški pogled na 2. sezonu!

Ostalo je manje od dva tjedna do vrlo iščekivane druge sezone SW serije The Mandalorian, …

Web Statistics