Grendel: adaptacija stripa je dobila zeleno svjetlo na Netflixu!

Netflix se još jednom udružuje s Dark Horse Entertainmentom kako bi oživio jedan od njihovih stripova. Tako nam uskoro stiže adaptacija Grendela, popularnog strip serijala Matta Wagnera. Showrunner, scenarist i izvršni producent serije će biti Andrew Dabb (Supernatural, Resident Evil). Ostali izvršni producenti su Wagner, Mike Richardson (The Umbrella Academy, Hellboy), Keith Goldberg (The Umbrella Academy, Resident Alien) i Chris Tongue (Polar, Splinter).

Radnja prati Huntera Rosea, nadarenog mačevaoca, pisca i ubojicu koji ide u rat s njujorškim kriminalnim podzemljem kako bi osvetio smrt ljubavi svog života – samo da bi shvatio da bi im se mogao i pridružiti u njihovoj tiradi.

Glavnu glumačku postavu čine Abubakr Ali (Power Book II: Ghost, Katy Keene) kao Hunter Rose aka Grendel, Jaime Ray Newman (Dopesick, The Punisher) kao Jocasta Rose, Julian Black Antelope (The Flash, Debris) kao Argent, Madeline Zima (Californication, Hacks) kao Liz Sparks, Kevin Corrigan (Scenes from an Empty Church, The Get Down) kao Barry Palumbo, Emma Ho (Star Trek: Strange New Worlds, The Expanse) kao Stacy Palumbo, Erik Palladino (The Marvelous Mrs. Maisel, Watchmen) kao Teddy Ciccone, Brittany Allen (The Boys, Taken) kao Annabelle Wright i Andy Mientus (The Flash, Dolly Parton’s Heartstrings) kao Larry Stohler.

Najavljeno je osam epizoda serije i za sada još nije poznato kada ih točno možemo očekivati na Netflixu. Netflix i Dark Horse su već surađivali na popularnoj seriji The Umbrella Academy, filmu Polar i trenutno su u produkciji na animiranoj seriji Samurai Rabbit: The Usagi Chronicles.

Strip serijal je debitirao 1982. godine i nastavlja izlaziti sve ​​do danas, s različitim spin-offima nastalim iz izvornog stripa.

Grendel

Check Also

Novi video i poster za film Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves!

Paramount Pictures je objavio novi video i friški poster za film Dungeons & Dragons: Honor …

The Last of Us: uzbudljivi, puni trailer za HBO-ovu postapokaliptičnu seriju!

Tijekom panela na Brazilian Comic-Con Experienceu objavljen je puni trailer za HBO-ovu nadolazeću adaptaciju jedne …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics