Good Omens: u 2. sezoni vraća se i Jon Hamm kao arkanđeo Gabrijel

Službeno je potvrđeno kako se Jon Hamm (Top Gun: Maverick) vraća kao arkanđeo Gabriel za potrebe 2. sezone Amazonove fantasy serije Good Omens (Dobri predznaci). Osim njega potvrđeno je da se svojim ulogama vraćaju i Doon Mackichan (Plebs) kao anđeo Michael te Gloria Obianyo (Dune) kao anđeo Uriel. Amazon je također obznanio i imena troje novih glumačkih imena koja ćemo gledati u novoj sezoni. To su Liz Carr (Devs), Quelin Sepulveda (Havoc) i Shelley Conn (Bridgerton) od kojih će prvo dvoje tumačiti uloge novih anđela Saraqaela i Muriel.

“Ne mogu biti sretniji što se Jon vratio da radi na još Good Omensa kao arkanđeo Gabrijel, koji je drugi po zapovjedništvu na nebu. Pridružio nam se na gotovo pola produkcije, kada smo već u obitelj Good Omensa 2 dočekali poznata lica u poznatim ulogama, poznata lica u nepoznatim ulogama i nepoznata lica u nepoznatim ulogama. Također imamo i nepoznato lice u poznatoj ulozi.” – izjavio je redatelj i jedan od showrunnera serije Douglas Mackinnon.

Druga sezona serije će kao i prva imati šest epizoda. Tvorac serije, izvršni producent i drugi showrunner je Neil Gaiman, dok ostale izvršne producente čine Mackinnon, Rob Wilkins, John Finnemore i Josh Cole. Scenarij potpisuju Finnemore i Gaiman.

Priča će se ponovo odvijati u Londonu, počevši od Aziraphaleove knjižare, kada “neočekivani glasnik predstavlja iznenađujući misterij”. Kao što je Gaiman objasnio: “Vratili smo se u Soho i kroz svo vrijeme i prostor rješavamo misterij koji započinje anđelom koji luta Sohoom, bez ikakvog sjećanja.”

Od ostalih glumačkih imena koje smo imali prilike gledati u prvoj sezoni se vraćaju Paul Adeyefa (Bancroft), Michael McKean (Better Call Saul), Miranda Richardson (Stronger), Maggie Service (Quiz), Reece Shearsmith (The League of Gentlemen) i Nina Sosanya (Killing Eve). Seriju predvode fantastični Michael Sheen kao anđeo Aziraphale i David Tennant kao demon Crowley.

Ako ste propustili našu recenziju prve sezone tada se zaputite ovdje.

Druga sezona serije na Amazon Prime stiže negdje 2022. godine.

Check Also

Prvi pogled na Tron: Ares!

Disney je otkrio prvi pogled na Tron: Ares, koji predstavlja nastavak filma Tron: Legacy. Nemojte …

Prvi pogled na reboot filma The Crow!

Konačno smo dobili prvi pogled na reboot filma The Crow (Vrana), u vidu netom objavljenih …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics