Good Omens: prvi pogled na 2. sezonu!

Spriječili su apokalipsu, ali posao Aziraphalea i Crowleyja još nije gotov. Amazon Studios i BBC Studios su još ljetos obnovili seriju Good Omens za drugu sezonu. Iako je prošlo puno vremena od prve sezone koja je na kraju krajeva i pokrila radnju knjige prema kojoj je nastala, serija je u neočekivanom obratu nakon incijalnog Gaimanovog nećkanja ipak dobila novu sezonu. Fanovi su naprosto zahtijevali još, jer su Michael Sheen kao anđeo Aziraphale i David Tennant kao demon Crowley bili naprosto savršeni. Famozni duo se naravno vraća s drugom sezonom koja je s produkcijom započela prije nekoliko tjedana, a sada smo dobili i prvi pogled na fantastični duo.

Druga sezona serije će kao i prva imati šest epizoda. Tvorac serije i izvršni producent je Neil Gaiman, koji je također i showrunner zajedno s redateljem Douglasom Mackinnonom. Ostali izvršni producenti su Mackinnon, Rob Wilkins, John Finnemore i Josh Cole. Scenarij potpisuju Finnemore i Gaiman.

Priča će se ponovo odvijati u Londonu, počevši od Aziraphaleove knjižare, kada “neočekivani glasnik predstavlja iznenađujući misterij”. Kao što je Gaiman objasnio: “Vratili smo se u Soho i kroz svo vrijeme i prostor rješavamo misterij koji započinje anđelom koji luta Sohoom, bez ikakvog sjećanja.”

Od ostalih glumačkih imena koje smo imali prilike gledati u prvoj sezoni se vraćaju Paul Adeyefa, Michael McKean, Gloria Obianyo, Miranda Richardson, Maggie Service, Reece Shearsmith i Nina Sosanya. Neki od njih će se vratiti svojim starim ulogama, a neke ćemo gledati u novim ulogama.

“Doživit ćemo nove avanture sa starim prijateljima, rješavati neke iznimno tajanstvene misterije i susresti neke potpuno nove ljude (žive, mrtve i druge), anđele i demone. Imali smo sreću u prvoj sezoni s toliko izvrsnih glumaca, pa sam sa zadovoljstvom pozivao ljude natrag, gdje god smo mogli, neke u ulogama koje su tumačili izvorno, neke u novim ulogama napisanim samo za njih.” – izjavio je Gaiman.

Ako ste propustili našu recenziju prve sezone tada se zaputite ovdje.

Amazon Prime još nije objavio kada možemo očekivati drugu sezonu serije.

Check Also

Novi video i poster za film Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves!

Paramount Pictures je objavio novi video i friški poster za film Dungeons & Dragons: Honor …

The Last of Us: uzbudljivi, puni trailer za HBO-ovu postapokaliptičnu seriju!

Tijekom panela na Brazilian Comic-Con Experienceu objavljen je puni trailer za HBO-ovu nadolazeću adaptaciju jedne …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics