Good Omens: prvi pogled na 2. sezonu!

Spriječili su apokalipsu, ali posao Aziraphalea i Crowleyja još nije gotov. Amazon Studios i BBC Studios su još ljetos obnovili seriju Good Omens za drugu sezonu. Iako je prošlo puno vremena od prve sezone koja je na kraju krajeva i pokrila radnju knjige prema kojoj je nastala, serija je u neočekivanom obratu nakon incijalnog Gaimanovog nećkanja ipak dobila novu sezonu. Fanovi su naprosto zahtijevali još, jer su Michael Sheen kao anđeo Aziraphale i David Tennant kao demon Crowley bili naprosto savršeni. Famozni duo se naravno vraća s drugom sezonom koja je s produkcijom započela prije nekoliko tjedana, a sada smo dobili i prvi pogled na fantastični duo.

Druga sezona serije će kao i prva imati šest epizoda. Tvorac serije i izvršni producent je Neil Gaiman, koji je također i showrunner zajedno s redateljem Douglasom Mackinnonom. Ostali izvršni producenti su Mackinnon, Rob Wilkins, John Finnemore i Josh Cole. Scenarij potpisuju Finnemore i Gaiman.

Priča će se ponovo odvijati u Londonu, počevši od Aziraphaleove knjižare, kada “neočekivani glasnik predstavlja iznenađujući misterij”. Kao što je Gaiman objasnio: “Vratili smo se u Soho i kroz svo vrijeme i prostor rješavamo misterij koji započinje anđelom koji luta Sohoom, bez ikakvog sjećanja.”

Od ostalih glumačkih imena koje smo imali prilike gledati u prvoj sezoni se vraćaju Paul Adeyefa, Michael McKean, Gloria Obianyo, Miranda Richardson, Maggie Service, Reece Shearsmith i Nina Sosanya. Neki od njih će se vratiti svojim starim ulogama, a neke ćemo gledati u novim ulogama.

“Doživit ćemo nove avanture sa starim prijateljima, rješavati neke iznimno tajanstvene misterije i susresti neke potpuno nove ljude (žive, mrtve i druge), anđele i demone. Imali smo sreću u prvoj sezoni s toliko izvrsnih glumaca, pa sam sa zadovoljstvom pozivao ljude natrag, gdje god smo mogli, neke u ulogama koje su tumačili izvorno, neke u novim ulogama napisanim samo za njih.” – izjavio je Gaiman.

Ako ste propustili našu recenziju prve sezone tada se zaputite ovdje.

Amazon Prime još nije objavio kada možemo očekivati drugu sezonu serije.

Check Also

Prvi službeni trailer za film The In Between

Paramount je objavio prvi službeni trailer i poster za The In Between, romantični film s …

Prvi teaser trailer za SF seriju The Man Who Fell To Earth

Showtime je objavio prvi teaser trailer za SF seriju The Man Who Fell To Earth …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics