Good Omens: otkriven je datum premijere i fantastični intro za seriju

Članak ćemo otvoriti posuđenim uvodom s portala Nerdist jer je to apsolutno nužno. Dakle, postoje dvije vrste ljudi, i varate se ako mislite na onu klasičnu podijelu na dobre i loše, jer postoje oni koji su pročitali roman Good Omens (Dobri predznaci) i oni koji se pod hitno trebaju dovesti u red i ispraviti tu grešku 😉 Život na Zemlji je bolji nakon tog divnog i nadasve posebnog iskustva. No ako ste baš “alergični” na knjige stvar se donekle može ispraviti i s nadolazećom adaptacijom već kultnog romana autorskog dvojca Neila Gaimana i Terryja Pratchetta.

Nakon relativno sušnog razoblja od objave trailera konačno stižu nove vijesti. Good Omens premijerno stiže na Amazon Prime 31. svibnja. I to nije sve, jer osim datuma premijere otkriven je novi poster, fotografije i animirani intro serije koji je pogađate apsolutno fantastičan. Animaciju za intro potpisuje Peter Anderson Studios, a za muziku se pobrinuo David Arnold. I da čitava stvar bude potpuna saznali smo kako će Vragu u seriji posuditi svoj glas ni manje ni više nego Benedict Cumberbatch.

Good Omens je priča o nešto drugačijem Armageddonu, o maloljetnom Antikristu koji ne želi kraj civilizacije, te planu jednog anđela i jednog demona, kojima se previše svidio ovaj svijet, da mu produže rok trajanja. No njihovi šefovi misle drugačije, i kao što je vidljivo iz trailera, apokaliptična zabava je zagarantirana.

Tome pomaže i odlična glumačka postava te još bolja kemija između dvoje glavnih likova. Anđela Aziraphaela, glumi Michael Sheen (Masters of Sex), dok demona Crowleya igra nitko drugi nego kultni 10. Doktor, David Tennant. Svi elementi su tu, i neuništivi vjerni Crowleyjev oldtimer, i Aziraphaelov antikvarijat, kao i kućni ljubimac iz pakla.

Fanove knjige razveselit će podatak da je upravo Neil Gaiman napisao scenarij za svaku epizodu, a ujedno je i showrunner serije. Režiser i izvršni producent je Douglas Mackinnon (Doctor Who, Outlander). Ostale uloge tumače Jon Hamm (Mad Men), Jack Whitehall (The Nutcracker and the Four Realms), Michael McKean (Better Call Saul), Adria Arjona (Pacific Rim: Uprising), Nina Sosanya (Strike Back: Retribution), Ned Dennehy (Peaky Blinders), Ariyon Bakare (Life), Mark Gatiss (Game of Thrones), Derek Jacobi (Murder on the Orient Express), Nick Offerman (Bad Times at the El Royale), Miranda Richardson (Stronger) i Frances McDormand (Fargo).

Paklena zabava sa svih šest epizoda stiže 31. svibnja.

Good Omens

Good Omens

Check Also

Prvi trailer za Rick and Morty: The Anime!

Za sve vas kojima nikada nije dovoljno Ricka i Mortyja Adult Swim je predstavio službeni …

Prvi trailer za Marvelov film Captain America: Brave New World!

Marvel Studios je konačno objavio prvi teaser trailer i poster za Captain America: Brave New …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics