Golden Girls 3033: animirani pilot zamišlja kultnu TV četvorku u budućnosti!

Ne znam baš točan raspon godina naših čitatelja, ali sigurna sam da ima i onih koji su uživali u danas kultnoj humorističnoj seriji Zlatne djevojke (Golden Girls). Ne, nisam fulala temu, i stvarno sam sjela napisati vijest o Zlatnim djevojkama koje ćemo možda opet gledati, samo ovaj puta u animiranoj formi i to s radnjom smještenom u budućnost. Za sada postoji samo pilot koji nosi naslov Golden Girls 3033. i čini se kao nešto što bi fanovima moglo biti vrlo zanimljivo. I dalje su u fokusu priče Blanche, Dorothy, Rose i Sophia, i dalje ih muče slični problemi i konflikti kao prije, humor je vrlo prepoznatljiv, originalni glasovi su tu, uz iznimku što gledamo animirane likove u stilu Jetsonsa, a sve to začinjeno dobrom dozom SF-a.

Za novi život Zlatnih djevojaka je zaslužan Mike Hollingsworth (BoJack Horseman). Iskoristio je pandemiju za rad na pilotu koji planira razviti u polusatnu seriju. Njegov brat Bryan Hollingsworth osmislio je dizajn likova za pilot. Golden Girls 3033. je već privukao zanimanje nekih mreža, ali Hollingsworthova želja je vidjeti seriju na nekoj od streaming platformi.

“Serija koju predstavljam mogla bi biti samo početak čitavog svemira Zlatnih djevojaka. Kao Marvelov svemir, ali sa Zlatnim djevojkama.” – izjavio je Hollingsworth.

Koncept je preuzeo zvuk iz originalne epizode Susan Harris i koristi animaciju kako bi dovela Blanche (Rue McClanahan), Dorothy (Bea Arthur), Rose (Betty White) i Sophiju (Estelle Getty) u Miami 3033. godine, gdje su otkrile fontanu mladosti. U pilotu je čak i Stan, ali kao golemi lignjoglavi vanzemaljac.

Check Also

Fallout: retro posteri glavnih likova serije!

Prime Video prvi je teaser trailer za seriju Fallout objavio još u prosincu 2023., a …

Apple će ekranizirati kultni roman Neuromancer Williama Gibsona

Apple TV Plus naručio je seriju Neuromancer, adaptaciju istoimenog kultnog i nagrađivanog romana Williama Gibsona, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics