Glavni teaser i nove fotke iz Amazonove serije The Rings of Power!

Amazon Prime je objavio novi teaser trailer za seriju The Lord of the Rings: The Rings of Power. Iako ga Amazon službeno zove glavnim teaserom, trajanjem od dvije i pol minute bliže je traileru. No neovisno o tome što točno jest, video je zanimljiv, iako još uvijek većinu radnje drži pod velom tajne. Teaser ističe neke od glavnih rasa koje ćemo gledati u nadolazećoj seriji. Također otkriva da iako se čini da su zemlje u miru, da postoje oni koji se još sjećaju traga smrti i uništenja koji je ostavio Morgoth, kada je pokušao zavladati svijetom. I na kraju teaser potvrđuje da će serija pratiti heroje svih rasa kako se udružuju u borbi protiv novog zla, rođenog iz sjena posljednjeg velikog rata.

Serija će po prvi put na ekrane donijeti herojske legende legendarnog Drugog doba povijesti Međuzemlja. Ova epska priča je smještena tisućama godina prije događaja J.R.R. Tolkienova Hobita i Gospodara prstenova, a gledatelje će vratiti u doba u kojem su se kovale velike moći, kada su se uzdizala slavna kraljevstva ali i propadala u ruševine, kada su testirani neočekivani junaci, kada je nada visila o najtanjim nitima i kada je najveći zlikovac koji je ikad potekao iz Tolkienove olovke prijetio da će čitav svijet zaviti u tamu. Počevši u vremenu relativnog mira, serija prati ansambl likova, kako poznatih tako i novih, dok se suočavaju s onim čega su se dugo bojali – ponovnim izdizanjem zla u Međuzemlju. Od najmračnijih dubina Maglenih planina, do veličanstvenih šuma prijestolnice vilenjaka Lindon, do otočnog kraljevstva Númenor koje oduzima dah, pa sve do najudaljenijih dijelova karte, ta će kraljevstva i likovi rezultirati nasljeđem koje živi dugo nakon što su oni nestali.

Glavni scenristički duo, showrunneri i izvršni producenti su J.D. Payne i Patrick McKay. Prva sezona se sastoji od ukupno osam epizoda. J.A. Bayona (Jurassic World: Fallen Kingdom) je redatelj prve dvije epizode, Wayne Che Yip (The Wheel of Time) je režirao četiri epizode, a Charlotte Brändström (The Witcher) je režirala dvije epizode.

S navodnom cijenom koja se proteže preko milijardu dolara, The Rings of Power predstavlja najskuplju TV seriju do sada. Također serija se suočava s pažnjom milijuna fanova, kako onih Tolkienovih tako i onih koji su to postali radi filmova Petera Jacksona.

The Lord of the Rings: The Rings of Power na Prime Video premijerno stiže 02. rujna.

The Rings of Power
Cynthia Addai Robinson kao Míriel
The Rings of Power
Maxim Baldry kao mladi Isildur
The Rings of Power
Morfydd Clark kao Galadriel i Lloyd Owen kao Elendil
The Rings of Power
Trystan Gravelle kao Pharazôn
The Rings of Power
Cynthia Addai-Robinson kao Míriel
The Rings of Power
Morfydd Clark kao Galadriel

Check Also

Megalopolis: prvi, podijeljeni dojmovi o filmu!

Od premijere Megalopolisa koja se održala prije par dana u sklopu Filmskog festivala u Cannesu …

Stranger Things: nove fotke iza kulisa 5. sezone!

Moram priznati da me ne drži hype za petu sezonu Netflixove popularne serije Stranger Things. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics