Ghostbusters: Afterlife – prvi isječak otkriva slatke, nestašne i divlje Mini-Puftove!

Sony Pictures je objavio prvi isječak iz nadolazećeg filma Ghostbusters: Afterlife (Istjerivači duhova: Naslijeđe). U simpatičnom isječku smo dobili pogled na Paula Rudda koji tumači ulogu učitelja, gospodina Groobersona, koji se pak tijekom kupovine susreće s gospodinom Stay Puftom ili točnije s gomilom mini Stay Puftova! The Stay Puft Marshmallow Man je fikcijska maskota koja se prvi puta pojavila u originalnom filmu Ghostbusters iz 1984. godine, i u filmu Ghostbusters: Answer the Call iz 2016. godine u obliku masivnog balona za paradu.

Sljedeće poglavlje originalnih Istjerivača donose nam redatelj Jason Reitman (Up in the Air, Juno), i producent Ivan Reitman (redatelj kultnih filmova iz 1984. i 1989.) Scenaristi filma su Jason Reitman i Gil Kenan (City of Ember). Snimatelj je Eric Steelberg (Dolemite Is My Name, (500) Days of Summer), koji je s Jasonom Reitmanom radio na svim njegovim filmovima.

U novom filmu je fokus na obitelji i tajnama koje kriju pravu istinu o prošlosti jedne obitelji i jednog malog grada. Radnja prati samohranu majku Callie (Carrie Coon) koja sa svoje dvoje djece, kćerkom Phoebe (Mckenna Grace) i sinom Trevorom (Finn Wolfhard) stiže u gradić u Oklahomi gdje ne znaju nikoga, ali su tamo naslijedili kuću od Callijinog oca. Zatim se počinju događati neobične stvari, a ubrzo obitelj počinje otkrivati vlastitu poveznicu s originalnim Istjerivačima i tajnim naslijeđem koje je njihov djed ostavio.

Ghostbusters: Afterlife u kina stiže 11. studenog.

Check Also

Fallout: retro posteri glavnih likova serije!

Prime Video prvi je teaser trailer za seriju Fallout objavio još u prosincu 2023., a …

Apple će ekranizirati kultni roman Neuromancer Williama Gibsona

Apple TV Plus naručio je seriju Neuromancer, adaptaciju istoimenog kultnog i nagrađivanog romana Williama Gibsona, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics