Ghost Lab: trailer za Netflixov nadnaravni triler

Netflix je objavio službeni trailer za tajlandski nadnaravni triler Ghost Lab iliti Phi Hxng Ptibatikar. Redatelj je Paween Purijitpanya (Body, Phobia), a scenarij potpisuju Purijitpanya, Vasudhorn Piyaromna (Bad Genius) i Tossaphon Riantong (I Told Sunset About You). Izvršni producenti su Paiboon Damrongchaitham (Alone), Boosaba Daorueng (Shutter), Jira Maligool (Mekhong Full Moon Party) i Jina Osothsilp (The Teacher’s Diary). Riječ je o prvoj suradnji Netflixa s kućom GDH 559, podružnicom filmskog studija tajlandskog konglomerata GMM Grammy.

Eksperiment o zagrobnom životu pođe vrlo krivo kada Gla i Wee, dvojica prijatelja liječnika prvi put vide “duha” vlastitim očima. Ovaj susret urodit će nezasitnim nagonom za pronalaženje znanstvenog objašnjenja duhova i pronalaženjem dokaza o zagrobnom životu. Njihova fiksacija i nepromišljena potraga za znanjem odvest će ih niz zečju rupu koja će ih koštati prijateljstva i njihovih najmilijih.

“Priča je prilično nekonvencionalna jer pokušava dublje istražiti našu vjeru u nadnaravno i može li se ono dokazati sa znanošću. Čast mi je biti partner s globalnom platformom koja omogućava kreativno izražavanje i nadam se da će ovaj film potaknuti publiku na razmišljanje o njihovim načinima života i pronalaženje odgovora na njihova pitanja.” – izjavio je redatelj filma.

U glavnim ulogama su Thanapob Leeratanakachorn, Paris Intarakomalyasut i Nuttanicha Dungwattanawanich.

Ghost Lab na Netflix stiže 26. svibnja.

Ghost Lab

Check Also

Marvel je objavio prvi pogled na film The Eternals

Godinama je prvi vikend u svibnju bio rezerviran za veliko filmsko superherojsko ostvarenje, i dok …

Lucifer: trailer za drugu polovicu 5. sezone otkriva rat za Božje prijestolje

Netflix je konačno objavio trailer za drugu polovicu pete sezone nadnaravne hit serije Lucifer. Već …

Web Statistics