George R.R. Martin sprema novu seriju za HBO, “Captain Cosmos”

 

HBO i George R.R. Martin idu zajedno. Ne trebate voljeti “Game of Thrones” da znate kako se radi o dobitnoj kombinaciji. Nasilje, golotinja i čisti 18+ sadržaj voljeni su s obje strane i bilo je samo pitanje vremena kada će taj par zajedno napraviti nešto novo.

Ipak, najavljena serija “Captain Cosmos” ne može biti više drugačija od onoga na što smo dosad navikli. Kao prvo, ne radi se o fantasyu, a potencijalno ni o žanru općenito, a kao drugo, ne zvuči kao da će serija uopće ići u kontroverznom smjeru kojega publika HBO-a toliko voli. Naime, radnja je smještena 1949. godine, na početku doba televizije, i prati žanrovskoga pisca koji piše priče koje se nitko drugi ne bi usudio napisati.

To je sve što se za sada zna, a hoće li se te priče prikazati direktno na ekranu ili će one ostati tek neviđena premisa tek moramo saznati. Martin će ipak preskočiti pisanje scenarija te će svoje vrijeme uložiti u pisanje knjige koju sada svi čekaju, a njegova uloga u ovoj novoj seriji vjerojatno će biti samo nadgledanje cijelog projekta. Pisanje prve epizode tako je preuzeo Michael Cassut (Z nation).

Hoćemo li osjetiti Martinov bijes u nečem ovoliko drugačijem nećemo saznati baš tako skoro, ali do tog trenutka ionako će nas zabavljati Game of Thrones.

 

04042015_grrm_hbo

Check Also

Trailer za distopijski film Vesper

Objavljen je puni trailer za nezavisni distopijski film Vesper koji je incijalno bio poznat pod …

Prvi pogled na film The Pope’s Exorcist, s Russellom Croweom u titularnoj ulozi!

Iz radionice kuće Sony Screen Gems uskoro nam stiže nadnaravni triler The Pope’s Exorcist. Film …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics