Friški trailer za “Captain America: Civil War” otkriva novog Spider-Mana

 

Marvel je objavio friški trailer za film “Captain America: Civil War” koji ne samo da prikazuje nove snimke nego nam konačno daje i prvi pogled na Toma Hollanda kao Spider-Mana. Marvel i Sony su se odlučili na do sada neviđeni korak te dijele lik Petera Parkera koji će si odškrinuti vrata s filmom Civil War, a zatim će stići u samostalnom filmu unutar Marvelovog kinematografskog svemira.

Osim emocionalno nabijenog sukoba između Capa i Iron Mana te prvog otkrivanja Spider-Mana u novom traileru Black Panther naganja Winter Soldiera, a Ant-Man u bitku odlazi na jednoj od Hawkeyevih strijela. Ostatak nećemo opisivati nego se bacite na gledanje i ne zaboravite nam ostaviti komentar, ako ništa drugo podijelite s nama kako vam se sviđa novi kostim Spider-Mana.

Captain America: Civil War u kina stiže 06. svibnja.
 

Check Also

Stiže serija Waterworld, koja će se nastaviti na priču filma!

Vrlo neočekivana, ali sasvim sigurno najviše zanimljiva današnja vijest je da dobivamo seriju Waterworld. Nakon …

Lansiran je prvi teaser trailer za Star Trek: Prodigy!

Prije godinu dana tijekom eventa San Diego Comic-Con@Home otkriven je naziv prve serije Zvjezdanih staza …

2 komentari

  1. Možda i najpopularniji od svih Marvelovih junaka je Spidey. Šteta što nisu ostavili jednog te istog glumca za sve Spiderman filmove i samo proširivali njihov univerzum i to Tobey Maguira ali šta sad. Ovako u spidermanu ne zna više ko pije ko plača. U 10 godina treće oživljavanje je previše.
    Od sva tri spidermana, najbolje dizajnirani kostim po mom mišljenu je imao onaj s Tobey Maguire, nije Garfildov loš, a ovaj mi je nako-ružan

  2. Kakav je to kostim? A oči na masci se miču… meh.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics