Friške fotke iz Millerovog postapokaliptičnog filma “Mad Max: Fury Road”

 

Do novog Mad Maxa moramo čekati još pet mjeseci, ali to nas ne sprječava da u uživamo u svim novostima vezanim uz film. Možda se malo bojimo Millerovog povratka postapokaliptičnoj pustoši koju je započeo graditi s Melom Gibsonom 1979., ali se ujedno i veselimo i nadamo najboljem ishodu. Nećemo suditi po ostalim brojnim redateljima koji su se htjeli vratiti svojim velikim ostvarenjima da bi na žalost podbacili, te ćemo nadu održavati koliko god će to biti moguće.

Danas su se pojavile nove fotke iz filma “Mad Max: Fury Road“, i izgledaju otkačeno i opako baš kako bi i trebale. Po svemu sudeći čini se da su fotke porijeklom iz časopisa Empire, no nas ipak više zanima što pokazuju nego od kuda su originalno pristigle, a pokazuju više nego dovoljno.

Redatelj je još ljetos film opisao kao uzastopnu potjeru od 110 minuta, u kojoj ćemo postepeno upoznavati likove i njihove pozadinske priče. Također je film usporedio s Mad Maxom 2 zbog činjenice da se radnja gotovo uvijek dešava po danu, ali je vrlo zanimljivo da ovaj niz novo pristiglih fotki započinje zapravo jedna od rijetkih scena snimljenih po noći (Max – Tom Hardy i Furiosa – Charlize Theron). Druga fotka je također vrlo interesantna, prikazuje glavnog negativca Immortana Joea kojeg tumači Hugh Keays-Byrne i da to je onaj isti glumac koji je tumačio Toecuttera u prvom filmu iz Mad Max franšize. Da ne duljimo bacite se na pregledavanje fotki, velike su rezolucije po ih slobodno povećajte, i ne zaboravite pročitati i komentare koje gotovo svaka fotka ima.

04012015_mad_max_fury_road_1

04012015_mad_max_fury_road_2

04012015_mad_max_fury_road_3

04012015_mad_max_fury_road_4

04012015_mad_max_fury_road_5

04012015_mad_max_fury_road_6

Check Also

Watchmen: prvi teaser trailer za animirani film od dva dijela

Sat otkucava! Warner Bros. Entertainment objavio je prvi teaser trailer za DC-jev dvodijelni animirani film …

MGM Plus naručio je tv adaptaciju Kingovog romana The Institute

MGM Plus naručio je seriju The Institute (Institut), adaptaciju romana Stephena Kinga. Iako se o …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics