Freaks – You’re One of Us, prvi trailer za Netflixovu superherojsku komediju

Netflix je objavio službeni trailer za njemačku komediju Freaks – You’re One of Us (Freaks – Du bist eine von uns), film o običnim ljudima koji otkrivaju da imaju posebne moći. Da, znamo, nije originalan koncept, a i nemojte ga pobrkati s filmom Freaks iz 2018., čija radnja također nije nešto originalna. Režiser filma je Felix Binder (The Red Band Society: The Beginning), a scenarij potpisuje Marc O. Seng (Dark, The Red Band Society).

Wendy je mlada, samozatajna majka koja radi kao kuharica. Nakon što nabasa na misterioznog skitnicu otkriva da ima supermoći. Polako shvaća da su godine uzimanja lijekova potiskivale njezine latentne natprirodne moći. Zatim upoznaje Mareka, neznanca istog podrijetla, te otkriva da i njezin suradnik Elmar također ima posebne moći. Pitanje je: što će ona učiniti sa svojim novootkrivenim moćima?

Glavne uloge tumače Cornelia Gröschel kao Wendy, Wotan Wilke Möhring kao Marek i Tim Oliver Schultz kao Elmar, a tu su još i Nina Kunzendorf, Frederic Linkemann, Finnlay Berger, Gisa Flake, Ralph Herforth i Thelma Buabeng.

Freaks – You’re One of Us na Netflix stiže već 02. rujna.

Freaks – You’re One of Us

Check Also

Novi pogled na Spider-Man: Across the Spider-Verse

Kad je Spider-Man: Into The Spider-Verse iliti Spider-Man: Novi svijet stigao u kina 2018. godine, …

The Daywalker: Marvelov kratki, animirani film o Bladeu!

Marvel je lansirao kratki animirani film pod nazivom The Daywalker, najnoviji u nizu kratkih filmova …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics