Fox najavljuje globalnu premijeru nove nadnaravne horor serije “Outcast”

 

23032016_outcast_post

U lipnju ove godine FOX nam je najavio veliku globalnu premijeru horor serije “Outcast“, koja će se istovremeno prikazivati u čak 125 zemalja.

Tvorac serije je Robert Kirkman, a razvoj i produkciju potpisuje FOX International Studios. Kao što već vjerojatno znate prva sezona sastoji se od deset epizoda koje su nastale prema istoimenom stripu legendarnog Roberta Kirkmana i crtača Paula Azaceta. Kirkman i Azaceta su ujedno i izvršni producenti serije. Ono što možda niste znali jest da je Outcast već obnovljen i za drugu sezonu.

“Nestvarno je da će Outcast biti premijerno prikazan na isti datum kao i Živi mrtvaci prije šest godina. Nadam se da će fanovi uživati u svijetu Outcasta, a nadamo se da će ga se i malo bojati” izjavio je Kirkman.

U glavnoj ulozi nalazi se Patrick Fugit koji tumači Kylea Barnesa, mladog čovjeka opsjednutog demonima još od najranijeg djetinjstva. Kako bi zaštitio svoje najbliže i pokušao razumjeti razloge svoje opsjednutosti on odlazi u izolaciju. Uz Kylea se u seriji pojavljuje Philip Glenister, koji tumači velečasnog Andersona. On pak vjeruje da je vojnik u svetom Božjem ratu protiv zlih sila i učinit će sve kako bi pomogao Kyleu da se vrati na pravi put. No Andersona sustižu grijesi iz prošlosti, prikazujući ga kao čovjeka koji se i sam bori protiv vlastitih demona. Izgubljenom Kyleu, utjehu će barem nakratko pružiti Joshua Austin (Gabriel Bateman Stalker), osmogodišnjak koji je također opsjednut. Njihov zajednički put pronalaženja odgovora i vraćanja u normalni život, promijenit će njihovu sudbinu, ali i onu cijeloga svijeta.

U ostalim ulogama se od poznatijih glumaca pojavljuju David Denman (The Office), Grace Zabriskie (Twin Peaks), Catherine Dent (The Shield) i Brent Spiner (Star Trek).

Premijera serije očekuje nas 03. lipnja.
 

Check Also

Uznemirujuće legende oživljavaju u horor seriji 50 States of Fright

Svaka država ima svoju horor priču! Quibi je objavio punokrvni trailer za antologijsku horor seriju …

Sputnik, friški trailer i datum izlaska jezivog ruskog SF filma

Jedan od žanrovskih filmova koji je svoju premijeru trebao doživjeti na ovogodišnjem Tribeca Film Festivalu …

Web Statistics