Foundation: prvi trailer za 2. sezonu Appleove serije!

Apple TV Plus objavio je prvi trailer za drugu sezonu SF serije Foundation (Fondacija), adaptaciju serijala Isaaca Asimova. Trailer u fokusu ima žrtve Fondacije, naglašavajući kako su napustili svoje domove i živote za svoj cilj. Međutim, njihova misija ni izdaleka nije gotova jer, nakon pada Carstva, morat će ponovno graditi društvo. U drugoj sezoni suočit će se s krizom religije, dok vođe počinju koristiti božanske riječi kako bi kontrolirali beznadne ljude koji se bore nakon pada Carstva. Osim što trailer ističe nove izazove u nadolazećoj sezoni, također je otkrio da nas premijera očekuje u ljeto ove godine.

Svoje uloge će reprizirati Jared Harris (dr. Hari Seldon), Lee Pace (brat Day), Lou Llobell (Gaal Dornick), Leah Harvey (Salvor Hardin), Laura Birn (Demerzel), Terrence Mann (brat Dusk) i Cassian Bilton (brat Dawn). Glumačka pojačanja za drugu sezonu čine Isabella Laughland (brat Constant), Kulvinder Ghir (Poly Verisof), Sandra Yi Sencindiver (Enjoiner Rue), Ella-Rae Smith (kraljica Sareth iz Cloud Dominiona), Dimitri Leonidas (Hober Mallow), Ben Daniels (Bel Roise), Holt McCallany (Jaegger Fount), Rachel House (Tellem Bond) i Nimrat Kaur (Yanna Seldon).

Utemeljena na nagrađivanim djelima Isaaca Asimova, monumentalna adaptacija Fondacije prikazuje skupinu prognanika na njihovom jedinstvenom putovanju kako bi ponovno izgradili civilizaciju usred pada galaktičkog Carstva. Ključni pojedinci koji nadilaze prostor i vrijeme suočeni su sa smrtonosnim krizama, promjenama lojalnosti i kompliciranim odnosima koji će na kraju odrediti sudbinu čovječanstva.

Tvorac, showrunner i izvršni producent je David S. Goyer (Batman Begins, Man of Steel) koji je zamislio ukupno osam sezona serije. No prva sezona nije prošla blistavo ni kod kritike, ni kod gledatelja, a druga je obnovu dobila prije nego što smo uopće dobili uvid u prvu. S obzirom na to, ako nadolazeća sezona ne ponudi nešto kvalitetnije i prepoznatljivije, čisto sumnjamo da će serija doživjeti tih osam sezona.

Check Also

Rebecca Ferguson pridružila se glumačkoj ekipi SF trilera Mercy

Rebecca Ferguson (Dune, Silo) glumit će uz Chrisa Pratta (The Tomorrow War, Jurassic World franšiza) …

Fallout: retro posteri glavnih likova serije!

Prime Video prvi je teaser trailer za seriju Fallout objavio još u prosincu 2023., a …

One comment

  1. Ajel’? Nisam znao ni da prva sezona ide. Govori li to nešto..?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics