Nove fotke iz 3. epizode finalne sezone serije Igra prijestolja

Uopće nije napeto… nitko ne čeka u stanju nervoze iduću noć s nedjelje na ponedjeljak, da nakon zatišja stigne ta famozna bitka za Winterfell. U nekom alternativnom svijetu možda, ali u ovom HBO zna da nam treba nešto, pa makar i malo da preživimo do 28. travnja. Stoga smo dobili šest fotografija iz nadolazeće, treće epizode finalne sezone serije Igra prijestolja.

Svi koji prate seriju znaju da ovo nije obična bitka, ovo je finalna bitka za preživljavanje. Nakon gotovo 70 epizoda zima je konačno stigla. Jasno je s obzirom da da je riječ o trećoj epizodi da to neće biti posljednji okršaj, ali očekujemo da će upravo on biti taj koji će nositi značajan broj bitnih žrtava, jer na kraju krajeva sve je vodilo prema ovome.

Treća epizoda osme sezone serije Igra prijestolja okuplja većinu glavnih likova na jednom mjestu, što se nije dogodilo još od prve epizode iz 2011. godine. Također epizoda će navodno dostaviti najdužu kontinuiranu scenu bitke ikada snimljenu za televiziju ili film.

“Ono što smo mi zatražili od produkcijskog tima i ekipe da naprave ove godine zaista još nikada nije napravljeno na televiziji ili filmu. Ovaj finalni obračun između vojske mrtvih i vojske živih je potpuno bez presedana, nemilosrdan i mješavina žanrova, čak i unutar same bitke. Postoje sekvence ugrađene unutar sekvenci ugrađenih unutar sekvenci. David [Benioff] i Dan [Weiss] napisali su nevjerojatnu zagonetku, a Miguel [Sapochnik] je ušao i rastavio je i ponovno sastavio. To je bilo iscrpljujuće, ali mislim da će sve oduševiti.” – svojedobno je za EW izjavio izvršni producent Bryan Cogman.

Sama izjava iscrpljujuće ne pokriva sve što se o snimanju te famozne epizode ima za reći. 11 tjedana napornih noćnih snimanja i do 750 glumaca i članova ekipe koji su radili gotovo tri mjeseca na iznimno niskim temperaturama na otvorenom seoskom krajoliku. Čini se da brutalno bolje opisuje kako je bilo snimati tu epozodu, jer režiser Miguel Sapochnik je nazvao glumce čak godinu dana unaprijed kako bi im rekao da se pripreme.

Ova po svemu sudeći najveća i najkompleksnija bitka snimljena do sada, prema izjavi Petera Dinklagea, od “Bitke kopiladi radi zabavni park”.

U svakom slučaju iduća će epizoda imati dovoljno vremena da ostavi značajan trag s obzirom da će trajati skoro 80 minuta.

Igra prijestolja

Igra prijestolja

Igra prijestolja

Igra prijestolja

Igra prijestolja

Igra prijestolja

Check Also

Prvi teaser trailer za SF seriju The Man Who Fell To Earth

Showtime je objavio prvi teaser trailer za SF seriju The Man Who Fell To Earth …

Moon Knight: novi teaser daje prvi pogled na lik kojeg tumači Ethan Hawke!

Prvi kratki teaser za Disneyjevu igranu seriju Moon Knight smo dobili u studenom prošle godine, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics