For All Mankind: teaser za 3. sezonu serije vodi nas na Mars!

“Mjesec je bio samo početak.” Apple TV Plus je netom objavio teaser za treću sezonu njihove SF serije For All Mankind. Riječ je doduše tek o teaseru koji nam otkriva datum povratka serije na male ekrane, ali dobili smo i vrlo kratki pogled na ono što slijedi. “Kada smo ujedinjeni iza zajedničkog cilja, ne postoji ništa što ne možemo postići.”

Propulzivna nova sezona serije alternativne stvarnosti vodi gledatelje u novo desetljeće, startajući s ranim 90-ima s utrkom do nove planetarne granice: Marsa. Crveni planet postaje nova fronta u svemirskoj utrci ne samo za SAD i Sovjetski Savez, već i za neočekivanog novog sudionika s mnogo toga za dokazati i još više toga na kocki. Naši se likovi natječu jedni s drugima dok njihove ambicije za Mars uzrokuju sukob, a njihova odanost se testira, stvarajući ekspres lonac koji samo što nije dosegao vrhunac.

Povratničku glumačku ekipu čine Joel Kinnaman, Shantel VanSanten, Jodi Balfour, Sonya Walger, Krys Marshall, Cynthy Wu, Casey Johnson, Coral Peña i Wrenn Schmidt. Također novo lice među glavnom postavom postaje Edi Gathegi (The Blacklist, House) kao Dev Ayesa, karizmatični vizionar. Glumac popunjava prazninu koju su ostavili bivši članovi glumačke ekipe Sarah Jones (Tracy) i Michael Dorman (Gordo) koje smo posljednji puta vidjeli u finalu druge sezone.

Tvorci serije i izvršni producenti su Ronald D. Moore, Ben Nedivi i Matt Wolpert. Nedivi i Wolpert su ujedno i showrunneri. Ostali izvršni producenti su Maril Davis, David Weddle, Bradley Thompson i Nicole Beattie.

Premijerna epizoda treće sezone For All Mankind na Apple TV Plus stiže 10. lipnja.

Check Also

Prvi trailer za Marvelov film Captain America: Brave New World!

Marvel Studios je konačno objavio prvi teaser trailer i poster za Captain America: Brave New …

Prvi teaser za Netflixov distopijski film The Platform 2

Prvi pogled na Netflixov distopijski film The Platform 2 (Platforma 2) dobili smo još u …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics