For All Mankind: prvi pogled na 4. sezonu Appleove serije!

Prošlo je nešto više od godinu dana od šokantnog finala treće sezone serije For All Mankind, a sada, kao i obično, se s novim epizodama vraćamo nakon velikog vremenskog skoka koji nas vodi u rane 2000-te.

For All Mankind oslikava alternativnu povijest u kojoj je SSSR, a ne SAD, postao prva zemlja koja je sletjela na Mjesec 1969., što je uzrokovalo veliki pad američkih svemirskih putovanja. Serija prati svemirsku utrku kroz desetljeća nove vremenske linije, dok obje zemlje rade na uspostavljanju trajnih baza na Mjesecu, da bi se na kraju i sukobile u NASA-inoj bazi Happy Valley na Marsu. Svaka nova sezona odvija se 10 godina kasnije, s drugom sezonom koja prati 1980-e i trećom sezonom nakon 1990-ih. Četvrta sezona nas vodi u 2003. godinu.

Dok nas nadolazeća sezona vodi u 21. stoljeće, treća sezona serije ostavila je brojna pitanja bez odgovora. Posljednja epizoda sezone, “Stranger in a Strange Land”, prikazala je razorno bombardiranje ispred NASA-inog svemirskog centra Johnson, kao i brojne napete događaje u Happy Valleyju.

“Kada se vratimo s četvrtom sezonom, vidjet ćemo da su ljudi krenuli dalje [od događaja treće sezone], očito, ali biti će raspleta i obračuna za svakog lika ove sezone. U seriji kao što je ova, kada želite prikazati protok vremena, važno je pogurati ga malo više. Ali također smo htjeli pokazati i istrošenost godinama koje su prošle na tim ljudima. Ne radi se samo o unutarnjim ožiljcima, već se to odražava i na njihovoj vanjštini.” – izjavila je izvršna producentica Maril Davis.

U novoj sezoni od deset epizoda ponovo gledamo Joela Kinnamana, Jodi Balfour, Krys Marshall, Edija Gathegija, Cynthy Wu, Caseyja W. Johnsona, Coral Peñu i Wrenn Schmidt. Također očekuju nas i neka nova lica kao što su Toby Kebbell, Tyner Rushing, Daniel Stern i Svetlana Efremova.

Četvrta sezona serije For All Mankind na Apple TV Plus premijerno stiže 04. studenog. Naš osvrt na treću sezonu možete pronaći ovdje.

For All Mankind

For All Mankind

For All Mankind

Check Also

Doctor Who: novi trailer za specijalne epizode povodom 60. godišnjice!

BBC je objavio novi trailer za trio posebnih epizoda povodom obilježavanja 60. godišnjice serije Doctor …

Loki: novi teaser za 2. sezonu otkriva da vrijeme ističe!

Trailer za drugu sezonu Disneyjeve serije Loki dobili smo u srpnju, a sada kada nas …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics