Firestarter: trailer za Blumhouseovu novu Kingovu adaptaciju!

Universal Pictures je najavio da će Blumhouseova adaptacija horora Firestarter u isto vrijeme stići u kina i na streaming platformu Peacock. Film premijerno stiže već 13. svibnja, a što nas točno čeka provjerite u netom objavljenom traileru. Nadolazeći film Firestarter je zapravo remake kultnog horora iz 1984. godine koji je pak adaptacija istoimenog Kingovog romana. Remake je režirao Keith Thomas (The Vigil) prema scenariju kojeg potpisuje Scott Teems (Halloween Kills). Glazbenu podlogu je skladao John Carpenter zajedno sa svojim suradnicima Codyjem Carpenterom and Danielom Daviesom. Producenti su Jason Blum (Halloween, The Invisible Man) za Blumhouse i Akiva Goldsman (I Am Legend, Constantine) za Weed Road Pictures. Izvršni producenti su Ryan Turek, Gregory Lessans, Scott Teems, Martha De Laurentiis, J.D. Lifshitz i Raphael Margules.

Andy i Vicky su u bijegu više od desetljeća, očajnički želeći sakriti svoju kćer Charlie od savezne agencije koja želi iskoristiti njezin dar kao oružje za masovno uništenje. Andy je naučio Charlie kako ublažiti svoju moć, koju pokreću ljutnja ili bol. Ali kako Charlie navršava 11 godina, vatru postaje sve teže kontrolirati. Nakon što incident otkrije lokaciju obitelji, tajanstveni operativac je raspoređen da pronađe obitelj i konačno uhvati Charlie. No Charlie ima drugačije planove.

Glavne uloge tumače Ryan Kiera Armstrong (The Tomorrow War) kao Charlie McGee, Zac Efron (Extremely Wicked, Shocking Evil and Vile) kao Andy McGee, Sydney Lemmon (Helstrom) kao Vicky McGee, Michael Greyeyes (True Detective) kao John Rainbird, John Beasley (Sinister 2), Kurtwood Smith (That ’70s Show) i Gloria Reuben (ER).

“Nikad se ne igraj s vatrom.”

Firestarter

Check Also

Percy Jackson and the Olympians: novi poster i fotografije!

Još malo se morate strpiti do Disneyjeve serije Percy Jackson and the Olympians, ali zato …

For All Mankind: prvi pogled na 4. sezonu Appleove serije!

Prošlo je nešto više od godinu dana od šokantnog finala treće sezone serije For All …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics