Firestarter: friške fotke iz Blumhouseove nove Kingove adaptacije!

Universal Pictures i Blumhouse Productions su objavili galeriju fotografija za adaptaciju horora Firestarter koji samo što nije stigao kako na velika platna tako i na streaming platformu Peacock. Nadolazeći film Firestarter je zapravo remake kultnog horora iz 1984. godine koji je pak adaptacija istoimenog Kingovog romana. Remake je režirao Keith Thomas (The Vigil) prema scenariju kojeg potpisuje Scott Teems (Halloween Kills). Glazbenu podlogu je skladao John Carpenter zajedno sa svojim suradnicima Codyjem Carpenterom and Danielom Daviesom. Producenti su Jason Blum (Halloween, The Invisible Man) za Blumhouse i Akiva Goldsman (I Am Legend, Constantine) za Weed Road Pictures.

Andy i Vicky su u bijegu više od desetljeća, očajnički želeći sakriti svoju kćer Charlie od savezne agencije koja želi iskoristiti njezin dar kao oružje za masovno uništenje. Andy je naučio Charlie kako ublažiti svoju moć, koju pokreću ljutnja ili bol. Ali kako Charlie navršava 11 godina, vatru postaje sve teže kontrolirati. Nakon što incident otkrije lokaciju obitelji, tajanstveni operativac je raspoređen da pronađe obitelj i konačno uhvati Charlie. No Charlie ima drugačije planove.

Glavne uloge tumače Ryan Kiera Armstrong (The Tomorrow War) kao Charlie McGee, Zac Efron (Extremely Wicked, Shocking Evil and Vile) kao Andy McGee, Sydney Lemmon (Helstrom) kao Vicky McGee, Michael Greyeyes (True Detective) kao John Rainbird, John Beasley (Sinister 2), Kurtwood Smith (That ’70s Show) i Gloria Reuben (ER).

Firestarter u kina i na Peacock stiže već 13. svibnja.

Check Also

Novi teaser za Maxovu seriju Dune: Prophecy!

Warner Bros. i Max objavili su novi teaser trailer za vrlo iščekivanu spin-off seriju Dune: …

Deadpool & Wolverine: novi teaser daje bolji pogled na Lady Deadpool

Od domaće pretpremijere filma Deadpool & Wolverine dijeli nas svega tjedan dana, a za sve …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics