Finalni trailer za The Old Guard gdje Charlize Theron tumači opaku besmrtnu ratnicu!

Netflix i Skydance su objavili novi trailer za akcijski fantasy film The Old Guard, adaptaciju istoimenog stripa Grega Rucke i Leandra Fernandeza. Redateljica filma je Gina Prince-Blythewood (Beyond the Lights) prema scenariju kojeg je napisao sam autor stripa Greg Rucka.

Glavnu ulogu u filmu tumači ni manje ni više nego Charlize Theron kao Andromacha of Scythia, besmrtna ratnica. “Izgubila je vjeru u sebe, izgubila je vjeru u čovječanstvo. Sve što radi radi se čini poput jedne kapi u vjedru. Kako stvari promijeniti na bolje? To je koncept kojeg sam mogla shvatiti i tako sam pristupila liku, umjesto da pokušavam zamisliti kako je to živjeti 6000 godina!” – izjavila je Theron.

Radnja se odvija oko ratnice danas poznate jednostavno kao Andy. Rođena je prije nekoliko tisuća godina i umrla je već stotinu puta, samo da bi ponovo bila “uzdignuta” iz mrtvih, kako bi nastavila svoju borbu, ponovo i ponovo, i tako unedogled. Ona predvodi malu grupu besmrtnih vojnika koje će iznenaditi pojavljivanje novog besmrtnog lika, Nile Freeman, afroamerikanke koja služi u marincima i koja će svoju bizarnu moć otkriti nakon što je ubijena u misiji na Bliskom istoku. No žešće od smrti pogodit će ju njezin novi život…

Sve u svemu to je zabavna premisa, a novi trailer je fokusiran na to kako besmrtnost tih ljudi funkcionira i na jaku borbenu vještinu koju su pokupili stoljećima. Bit će zanimljivo vidjeti koliko ćemo točno dobiti te pozadinske priče kroz flashbackove jer ona zapravo djeluje kao najzanimljiviji segment.

Glavne uloge uz Charlize Theron (Monster, Mad Max: Fury Road) tumače: Chiwetel Ejiofor (12 Years a Slave, Doctor Strange) kao Copley, Marwan Kenzari (Aladdin) kao Yusuf Al-Kaysani, Kiki Layne (If Beale Street Could Talk) kao Niles Freeman, Matthias Schoenaerts (Red Sparrow) kao Sebastian le Livre, Luca Marinelli (Trust) kao Nicolo di Genova, Harry Melling (The Ballad Of Buster Scruggs) kao Merrick i Veronica Ngo (Bright).

The Old Guard na Netflix stiže 10. srpnja.

The Old Guard

The Old Guard

Check Also

Watchmen: prvi teaser trailer za animirani film od dva dijela

Sat otkucava! Warner Bros. Entertainment objavio je prvi teaser trailer za DC-jev dvodijelni animirani film …

Prvi pogled na film The Lord of the Rings: The War of the Rohirrim

Pripremite se za povratak u Međuzemlje s anime filmom The Lord of the Rings: The …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics