Finalni trailer za Super Mario Bros. Film

Danas je objavljen finalni trailer za The Super Mario Bros. Movie odnosno Super Mario Bros. Film koji po novom stiže dva dana ranije nego što je bilo inicijalno planirano. Umjesto da u kina stigne 07. travnja, sada se film očekuje 05. travnja. Posljednji trailer sadrži puno novih scena i najbolji pogled do sada na Mushroom Kingdom iliti Kraljevstvo gljiva. Režiseri su Aaron Horvath i Michael Jelenic (Teen Titans Go!), dok scenarij potpisuje Matthew Fogel (Minions: The Rise of Gru). Film je nastao u koprodukciji Nintenda, te kuća Universal Studios i Illumination Animation.

Tako nam iz Nintenda i Illuminationa prvi puta dolazi animirani film inspiriran svijetom iz kultne igre. Super Mario Bros. Film poziva publiku u živahni, uzbudljivi novi svemir kakav još nije stvoren prije u akcijom nabijenom, šarolikom i duhovitom kinematografskom ostvarenju. Super Mario Bros. Film producirali su osnivač i izvršni direktor Illuminationa Chris Meledandri i Shigeru Miyamoto iz Nintenda.

Dok pod zemljom rade na popravljanju vodovoda, brooklynski vodoinstalateri Mario (Chris Pratt) i brat Luigi (Charlie Day) transportiraju se niz tajanstvenu cijev i nađu u čarobnom novom svijetu. Ali kada se braća razdvoje, Mario kreće u epsku potragu da pronađe Luigija. Uz pomoć Toada koji živi u Kraljevstvu gljiva (Keegan-Michael Key) i malo obuke od svojevoljne vladarice Kraljevstva gljiva, princeze Peach (Anya Taylor-Joy), Mario pronalazi svoju vlastitu moć.

Osim već gore spomenutih, glasove su likovima posudili Jack Black (Jumanji filmovi) kao Bowser, Seth Rogen (Neighbors) kao Donkey Kong, Fred Armisen (Portlandia, Saturday Night Live) kao Cranky Kong, Kevin Michael Richardson (American Dad!, Family Guy) kao Kamek i Sebastian Maniscalco (Green Book) kao Spike. Također ima i jedno posebno pojavljivanje, i to Charlesa Martineta, koji je svoj glas likovima Marija i Luigija posuđivao u igricama Super Mario više od 30 godina.

Check Also

Prvi pogled na Tron: Ares!

Disney je otkrio prvi pogled na Tron: Ares, koji predstavlja nastavak filma Tron: Legacy. Nemojte …

Prvi pogled na reboot filma The Crow!

Konačno smo dobili prvi pogled na reboot filma The Crow (Vrana), u vidu netom objavljenih …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics