Finalni trailer za seriju The Man Who Fell to Earth

“U ovoj kutiji držim sljedeći iskorak u vremenskoj liniji. Ali prije nego što vam pokažem što je unutra… želim vam ispričati moju priču.”

Showtime je objavio novi poster i finalni trailer za njihovu nadolazeću SF seriju The Man Who Fell To Earth. Čitava priča je počela kao roman Waltera Tevisa iz 1963. godine, zatim smo dobili kultnu filmsku adaptaciju iz 1976. godine (Čovjek koji je pao na Zemlju), a sada nam stiže i serija s Chiwetelom Ejioforom (12 Years a Slave, The Old Guard) u glavnoj ulozi. Tvorci, showrunneri i izvršni producenti serije su Alex Kurtzman, Jenny Lumet (Clarice) i John Hlavin. Scenarij potpisuju Kurtzman, Lumet i Jane Maggs, dok su redatelji Joss Agnew (Poldark, The Irregulars) i Alex Kurtzman (People Like Us, Star Trek: Discovery).

Inspirirana istoimenim romanom Waltera Tevisa, ali i kultnim filmom Davida Bowieja serija The Man Who Fell to Earth pratit će novog vanzemaljskog lika – Faradaya, koji stiže na Zemlju na prekretnici u ljudskoj evoluciji i mora se suočiti s vlastitom prošlošću kako bi odredio našu budućnost. Na Zemlju je stigao u potrazi za znanstvenicom Justin Falls koju tumači Naomie Harris (Moonlight, No Time to Die). Ona posjeduje izuzetnu sposobnost, ali se boji uključiti taj dio sebe koji može učiniti svijet boljim.

Osim već spomenutih Chiwetela Ejiofora i Naomie Harris glavne uloge tumače Jimmi Simpson (Westworld) kao Spencer Clay, Clarke Peters (Da 5 Bloods) kao Josiah Falls, Rob Delaney (Deadpool 2) kao Hatch Flood, Joana Ribeiro (The Dark Tower) kao Lisa Dominguez, Annelle Olaleye (Domina) kao Molly Falls i Sonya Cassidy (Humans) kao Edie Flood. Osim njih u seriji ćemo gledati u značajnim ulogama i Kate Mulgrew (Star Trek Voyager, Orange Is the New Black) kao CIA-inu operativku Drew Finch te Billa Nighya kao starijeg Thomasa Jeromea Newtona iliti prvog vanzemaljca koji je posjetio Zemlju (ulogu koju je u filmu tumačio legendarni David Bowie).

The Man Who Fell To Earth na Showtime stiže 24. travnja s prve dvije od ukupno deset epizode serije. Zanimljivo je kako svaka epizoda nosi naziv po jednoj od pjesama Davida Bowieja.

The Man Who Fell To Earth

The Man Who Fell To Earth

Check Also

Otkriveno je kada stiže HBO-ova serija o Harryju Potteru!

Nakon što je J. K. Rowling bila minimalno uključena u iščekivani specijal Harry Potter 20th …

Serija True Detective obnovljena je za 5. sezonu!

Za sve vas koji ste uživali u četvrtoj sezoni HBO-ove serije True Detective (Pravi detektiv) …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics