Finalni trailer za Marvelovu seriju Secret Invasion!

Disney Plus je objavio novi trailer za limitiranu, špijunsku SF seriju Secret Invasion, koja stavlja Marvelov kinematografski svemir u rijetko viđenu poziciju, s posljedicama koje će se osjećati dugo nakon posljednjeg kadra serije. Tvorac serije, izvršni producent i showrunner je Kyle Bradstreet (Mr. Robot), dok su redatelji Thomas Bezucha (Let Him Go) i Ali Selim (The Looming Tower).

Seriju predvodi Samuel L. Jackson koji će reprizirati svoju ulogu Nicka Furyja po dvanaesti put u igranom projektu otkako je prvi put tumačio lik u Iron Manu iz 2008. godine. Također ćemo ponovo gledati i Bena Mendelsohna koji se vraća kao Talos. No to nije kraj poznatim licima, jer kako je i vidljivo iz prvog trailera gledat ćemo i Dona Cheadlea kao pukovnika Jamesa Rhodesa aka War Machinea, kao i veteranku Marvelovog kinematografskog svemira Cobie Smulders u ulozi Marije Hill.

Tko si uistinu? – pitanje je kojim će se baviti serija u čijem fokusu se nalazi Nick Fury, dok otkriva zavjeru tihe infiltracije dvostrukih agenata na položaje moći diljem svijeta. U tradicionalnoj špijunskoj priči, to bi mogli biti operativci iz neprijateljskih suparničkih nacija, ali u Marvelovom filmskom svemiru oni su vanzemaljskog podrijetla: vanzemaljci zelene kože koji mijenjaju oblik, poznati kao Skrullovi, koji mogu savršeno simulirati bilo koje ljudsko biće.

Secret Invasion crpi svoju inspiraciju iz priče Marvel Comicsa iz 2008. koju je napisao Brian Michael Bendis, a koja je ‘prešla’ u priču drugih superheroja. U tom nizu priča, čak se i etablirani heroji ponekad otkrivaju kao prikrivene izvanzemaljske zamjene, slijedeći plan Skrullovih osvajanja.

U ostalim ulogama očekuju nas Christopher McDonald (Happy Gilmore), Killian Scott (Calvary), Carmen Ejogo (Fantastic Beasts), Olivia Colman (The Crown), Emilia Clarke (Game of Thrones), Kingsley Ben-Adir (The OA) i Martin Freeman (The Hobbit: An Unexpected Journey) koji reprizira ulogu Everetta K. Rossa iz filma Black Panther.

“The Winter Soldier nam je definitivno dao puno povjerenje da možemo ispričati priču u tom svemiru koja je više nalikovala paranoidnom trileru. Secret Invasion ide korak dalje, i stvarno možete istraživati Nicka. [Serija] Postaje mnogo više usredotočena na lik, na način koji stvarno volim.” – izjavio je Jonathan Schwartz, jedan od producenata.

Secret Invasion na Disney Plus premijerno stiže 21. lipnja.

Secret Invasion

Check Also

Megalopolis: prvi, podijeljeni dojmovi o filmu!

Od premijere Megalopolisa koja se održala prije par dana u sklopu Filmskog festivala u Cannesu …

Stranger Things: nove fotke iza kulisa 5. sezone!

Moram priznati da me ne drži hype za petu sezonu Netflixove popularne serije Stranger Things. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics