Finalni trailer za Jurassic World: Fallen Kingdom otkriva nešto neočekivano

Dobrodošli u Jurassic World! Universal Pictures je kako je i najavio danas plasirao još jedan, vrlo zanimljiv trailer za Jurassic World: Fallen Kingdom. Osim što nas je ugodno iznenadio elementima humora najnoviji i ujedno finalni trailer otkrio je nešto više o samoj radnji. Posljednji film franšize Jurassic Park doslovce nas vodi na potpuno novo mjesto, otkriva izdaju, manipulaciju i nešto drugačije dinosaure. No nećemo opisivati o čemu je točno riječ, samo ćemo upozoriti da bi se neke scene mogle doživjeti kao spojler pa ako o radnji ne želite znati ništa više osim službenog sinopsisa onda preskočite gledanje.

U međuvremenu je izašla i proširena verzija trailera za kinesko tržište, s jačim emocionalnim nabojem, i gotovo bez spojlera koji ima finalna američka verzija.

Otkrit ćemo doduše da je producent Steven Spielberg izjavio da je treći čin filma prekrasno zastrašujući.
“J.A. zna kako stvoriti teror, ali isto tako zna kako ga dovoljno ublažiti da ne bude previše. No kada treba otpustiti papučicu do kraja, stvarno zna kako.”

Radnja filma odvija se četiri godine nakon uništenja luksuznog parka Jurassic World. Isla Nublar je sada napušten od strane ljudi i dinosauri slobodno lutaju otokom. Kada probuđeni vulkan zaprijeti uništiti sva prapovijesna bića koja žive na otoku, Claire i Owen zaputit će se u misiju spašavanja. Ekspedicija će uslijed spašavanja otkriti zavjeru koja prijeti vratiti naš planet u opasno doba neviđeno od pretpovijesnog razdoblja.

Režiser filma je J.A. Bayona (A Monster Calls), a scenarij su zajedno napisali redatelj prvog filma Colin Trevorrow i Derek Connolly. Izvršni producenti su Steven Spielberg i Colin Trevorrow.

Jurassic World: Fallen Kingdom u kina stiže 22. lipnja.

Ispod fotografija možete vidjeti i kako će izgledati potpuna nova linija Funko Pop! Jurassic World: Fallen Kingdom figurica koje ćete čim budu dobavljive moći pronaći na Inverzijinom webshopu.

Jurassic World: Fallen Kingdom

Jurassic World: Fallen Kingdom

Jurassic World: Fallen Kingdom

Jurassic World: Fallen Kingdom

Jurassic World: Fallen Kingdom

Jurassic World: Fallen Kingdom

Check Also

Fallout: retro posteri glavnih likova serije!

Prime Video prvi je teaser trailer za seriju Fallout objavio još u prosincu 2023., a …

Apple će ekranizirati kultni roman Neuromancer Williama Gibsona

Apple TV Plus naručio je seriju Neuromancer, adaptaciju istoimenog kultnog i nagrađivanog romana Williama Gibsona, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics