Finalni trailer za Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald otkrio je zanimljivo iznenađenje

Kako je i najavljeno Warner Bros. je upravo objavio novi i ujedno finalni trailer za Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald (Čudesne zvijeri: Grindelwaldova zlodjela). Trailer je otkrio nekoliko iznenađenja, i zapravo je fanovima Harryja Pottera dao materijala za razmišljanje. Sad će se naveliko raspravljati o tome što točno Nagini ovdje znači, i koliko će saga zapravo biti povezana s uzdizanjem Voldemorta. Claudia Kim (Marco Polo) je otkrivena kao novo značajno ime u svemiru Harryja Pottera. Ona tumači lik Nagini koja će kasnije postati ubojita Voldemortova zmija ljubimica i Horcrux. Kada je prvi puta upoznamo Nagini je članica putujućeg cirkusa u kojem drži vrlo uvjerljuvu točku transformacije.

Kim je u razgovoru za EW otkrila da je Nagini u ovom filmu daleko od zlog lika u koji se s vremenom pretvori. “Ovdje je prekrasna i ranjiva žena koja želi živjeti. Ona želi ostati ljudsko biće, i smatram to divnim kontrastom liku.” Radnja filma se zbiva 1927. godine kada se Nagini još uvijek može transformirati u zmiju po svojoj volji, no svjesna je da će radi misterioznog prokletstva u jednom trenutku trajno postati zmijom. Sada znamo i da će se Nagini sprijateljiti s Credenceom, koji je pobjegao i pridružio se njezinom cirkusu, nakon što je uzrokovao kaos na Manhattanu. “Čudesno je da su te dvije slomljene duše uspjele ostvariti prijateljstvo u cirkusu. Credence joj je vrlo poseban, jer ju ohrabruje da se koristi svojom moći.” – izjavila je Kim.

Trailer je također otkrio i kratki uvid u vezu između Dumbledorea i Grindelwalda, točnije flashback koji ih je pokazao u njihovim studentskim danima. No da mi previše ne opisujemo ovaj sasvim sigurno najbolji trailer do sada, bacite se na gledanje, a onda i na još jedno.

Film radnju prenosi iz New York u Pariz, a Newt se uparuje s Dumbledoreom, svojim najdražim profesorom iz Hogwartsa kako bi svim raspoloživim silama zaustavili zlokobnog Gellerta Grindelwalda.

Glavne uloge u filmu tumače Eddie Redmayne kao Newt Scamander, Jude Law kao mladi Albus Dumbledore, Johnny Depp kao Gellert Grindelwald, Katherine Waterston kao Tina Goldstein, Alison Sudol kao Queenie Goldstein, Dan Fogler kao Jacob Kowalski, Ezra Miller kao Credence Barebone, Zoe Kravitz kao Leta Lestrange, Kevin Guthrie kao Abernathy, Callum Turner kao Theseus Scamander, William Nadylam kao Yusuf Kama, Ingvar Sigurdsson kao Grimmson, Ólafur Darri Ólafsson kao Skender, David Sakurai kao Krall, Brontis Jodorowsky kao Nicolas Flamel, Wolf Roth kao Spielman, Victoria Yeates kao Bunty, Derek Riddell kao Torquil Travers, Cornell S. John kao Arnold Guzman i Claudia Kim kao Maledictus. Režiser filma je David Yates, a scenarij potpisuje J.K. Rowling.

Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald u kina stiže 16. studenog.

Fantastic Beasts
Nagini: Pomaže bjeguncu

Check Also

Love, Death + Robots: prvi trailer za 2. sezonu animirane antologijske serije!

Netflix je objavio prvi službeni trailer za drugu sezonu animirane antologijske serije za odrasle Love, …

The Lord of the Rings: prva sezona Amazonove serije će koštati skoro 500 milijuna dolara!

Iznimno očekivana prikvel serija The Lord of the Rings (Gospodar prstenova) će koštati daleko više …

Web Statistics