Finalni trailer za 2. sezonu serije Iron Fist

Netflix je objavio punokrvni i ujedno posljednji trailer za drugu sezonu serije Iron Fist kojoj čini se neće nedostajati akcije. Trailer otkriva nekoliko širokih kadrova šake Dannyja Randa koja sjaji žuto tijekom treninga, no ovaj puta će ta famozna šaka imati opasnu konkurenciju, i to u vidu Dannyjevog nekadašnjeg prijatelja Davosa aka Steel Serpenta. Upravo on će biti glavni negativac druge sezone koji ima šaku vrlo sličnu Dannyju, ali ona svijetli jarko crvenom bojom. Također smo dobili i vrlo kratak pogled na klasični stripovski kostim Dannyja Randa. Ukoliko je suditi po do sada prikazanim trailerima očekuje nas nešto prizemljenija i intimnija priča, a osjeti se napredak i u koreografijama borilačkih scena, stoga barem očekujemo pomak na bolje s drugom sezonom, s obzirom da je prva bila prilično razočaravajuća.

Danny Rand zajedno sa svojom partnericom Colleen Wing pokušava održati mir među zaraćenim bandama New Yorka. Uz pomoć Misty Knight otkrivaju da zločinački prsten u gradu ide puno dublje nego što su mogli predvidjeli. U međuvremenu, Dannyjev bivši najbolji prijatelj Davos se vraća u New York, nakon što je otkrio da mu je njegov dom K’un-Lun uništen. Optužujući Dannyja za tragičnu sudbinu K’un-Luna, Davos se zaklinje osvetiti izgubljeni grad i rasplamsava bratsko rivalstvo.

Glavne uloge tumače Finn Jones (Danny Rand aka Iron Fist), Jessica Henwick (Colleen Wing), Simone Missick (Misty Knight), Sacha Dhawan (Davos aka Steel Serpent), Tom Pelphrey (Ward Meachum), Jessica Stroup (Joy Meachum) i Alice Eve (Mary Walker aka Typhoid Mary).

Druga sezona serije Iron Fist na Netflix stiže 07. rujna sa svih deset epizoda.

Iron Fist

Iron Fist

Iron Fist

Iron Fist

Check Also

Three Thousand Years of Longing: novi trailer i isječak iz filma Georgea Millera

MGM je objavio novi trailer, isječak i poster epskog fantasy filma Three Thousand Years of …

Trailer za nezavisni distopijski film Vesper

Objavljen je puni trailer za nezavisni distopijski film Vesper koji je incijalno bio poznat pod …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics