The Boys: finalni trailer za 2. sezonu izaziva s još luđom i opakijom vožnjom!

Amazon Studios je objavio finalni trailer i dva nova postera za drugu sezonu doista izvrsne, iako prilično nasilne superherojske serije The Boys. Novi službeni trailer nudi čak tri minute uživancije, ako ste fan serije, jer očekivano sadrži opaku dozu krvi i nasilja. Eksplodiraju glave, čamac se vozi ravno kroz truplo kita, i klinca se baca s krova kuće. Drugim riječima, uobičajena stvar za The Boyse, koji u drugoj sezoni obećavaju i prema svemu sudeći dostavljaju još luđu vožnju!

Još intenzivnija, suluda druga sezona pronalazi The Boyse u bijegu od zakona, Supese kako ih progone, a oni se očajnički pokušavaju pregrupirati i uzvratiti Voughtu udarac. Dok se skrivaju Hughie (Jack Quaid), Mother’s Milk (Laz Alonso), Frenchie (Tomer Capon) i Kimiko (Karen Fukuhara) se nastoje priviknuti na novo normalno, dok se Butcheru (Karl Urban) i dalje nigdje ne može pronaći trag. U međuvremenu Starlight (Erin Moriarty) mora utvrditi svoje mjesto među sedmorkom, dok Homelander (Antony Starr) pokušava preuzeti potpunu kontrolu nad njima. Njegova premoć će postati upitna s dolaskom nove članice Stormfront (Aya Cash), koja pak ima svoju agendu. Povrh svega toga ‘na pozornici’ se pojavljuje i novi superzlikovac…

Serija je adaptacija iznimno nasilnog, mračnog i otkačenog stripa Gartha Ennisa i Daricka Robertsona. Strip je također vrlo brzo stekao popularnost, s obzirom na specifičan i eksplicitan sadržaj. Strip serijal The Boys je radnjom smješten između 2006. i 2008. u svijet, u kojem su superheroji stvarni. Međutim, većina superheroja se razmazila svojim zvjezdanim statusom pa je postala iskvarena i korumpirana, te si često daju oduška i dopuštaju si raditi nered. Zbog toga je stvoren poseban CIA odjel s ciljem nadziranja i držanjem pod kontrolom razvratnih superheroja. Taj odjel je poznat pod imenom The Boys.

U drugoj sezoni od novih lica gledamo već spomenutu Ayu Cash, Gorana Višnjića, Claudiu Doumit, Pattona Oswalta i Malcolma Barretta.

Druga sezona serije The Boys premijerno stiže na Amazon Prime 04. rujna, i to s čak tri epizode, dok će ostalih pet ići na tjednoj bazi.

The Boys

The Boys

Check Also

Stranger Things: nove fotke iza kulisa 5. sezone!

Moram priznati da me ne drži hype za petu sezonu Netflixove popularne serije Stranger Things. …

3 Body Problem: stižu nove epizode popularne serije!

S obzirom na popularnost Netflixove SF serije 3 Body Problem (Problem triju tijela) zapravo nas …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics